Ahojte znova ja chcem sa len spytat na to ake ste mali brusko v 16tt ja nemam vobec nič malilinky kopec a ked sa zohnem vyzera to skor ako špek ako babo 🥲
Momentalne važim 51kg a je to moje druhe
@domireb ak sa smiem spytať nemali ste problem prve tehu bolo bez bolesti iba raz som isla z oblickami na pohotovost a pustili ma domou ale teraz mam strasne casto bolesti viem ze moje telo rastie ale v okoli pupku ma az reže 3dni bolesti chrbta a stale nutkanie na wc na internete o pupku som sa dočitala iba o placente že može byť zle uložene alebo volaka pupočná fibroza alebo ako to bolo popisane ....(a dotoho mam strach z nemocnic 🤦🏽♀️🥲) tak neviem či račej behnuť kontrolu mam až 20.5
@neznamemeno len toľko, ja som "zbytočne" bola na nejaké vyšetrenie asi 5-6x. Nikdy mi nikto nič nepovedal, že preháňam, tehotenstvo je pre telo obrovská fyzická záťaž, každé telo reaguje inak, aj bolesťou a kadečím. Ak si nie si istá, zájdi, vyšetria ťa, podľa mňa viac škodí ten stres z toho, či je všetko ok, ako niekam zájsť a nechať sa pozrieť.
Ja som v prvom tehu začala mať tehu bruško až v 28tt.pri druhom tehu som mala v 16tt také bruško ako keby som bola tesne pred pôrodom 😁pri prvom tehu som mala 55kg na začiatku a do konca tehu som pribrala 14kg pri druhom som pribrala 12kg ale rozdiel v brušku bol veľký
@ Momentalne som po dlllhom cakany dosla z nemocnice spytala sa ma kde ma to boli stali sme pri dverach jak truby ukazala som jej a ona ze to je zaludok a poslala ma domou
Ja som v 15tt nemala žiadne 🙈 tiež som mala 50kg, teraz som 23tt, mám 53kg a je ho už vidno, síce je vraj malinké na 6 mesiac, ale nevadí 😁😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@neznamemeno mama môjho šéfa si až v 7-8.. mesiaci všimla, že som tehotná, pritom ma videla každý týždeň. 16tt je ešte maličké bábätko, bruško ti nemusí trčať ako balón. Neboj, ono to príde a ešte budeš vdačne spomínať, aké to bolo super s malinkým bruškom