Ahojte nevíem či už tu je taká téma . Chcem sa opýtať som koniec 2mesiaca prvé bábätko čakáme a okrem toho že mam nevoľnosti ráno má dneska občas bolelo v podbrušku silnejšie a potom nič a zase bolelo a na intimke som mala ako keby malé spinenie a teraz už nemám . Myslite že to je zle ? Písala som aj mojej dr ale zatiaľ neodpisala Ďakujem
@natalkinmarek ahoj, ja som na konci 4. Mesiaca a tiez cakam prve babo a poviem ti, ze v tehotenstve sa deju fakt zvlastne bolesti brucha, doteraz nepoznane.. vacsinou je to roztahovanie maternice aby malo babo plac 😊 a potom, v tehu su vseliake podivne vytoky.. ale ak sa ti nieco nezda, tak zavolaj/zajdi k dr. Nech ta ubezpeci, ze je vsetko ok.
@mtoth ďakujem
Mna bolelo brucho ako pred MS hadam aj do 5 mesiaca 🙈 aj teraz obcas pobolieva. Je to normalne. Kup si magnezium a uvidis ze sa ti ulavi, ale zazraky necakaj. Bolesti sa uplne nevytratia smad nikdy kedze maternica rastie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalkinmarek daj si magnezium a oddychuj