Ahojte. Dnes som mala cudny sen. Snivalo sa mi so zenou, ktora mi chcela pobozkat brusko, ale urobila to dost silno. Trikrat som pocitila bolest fyzicku. Kricala som na nu v sne. Ked som sa zobudila zacala som uvazovat ci ta bolest mohla byt realna. Pochybujem, ze by som samu seba udrela, moj priatel spi vedla mna a on by to neurobil a aj tak som otocena inou stranou, takze ani by nemal ako. Tiez ma napadlo ci to moze byt z roztahovania maternice lebo od rana pocitujem tahanie a na dotyk v oblasti pupka taky jemny krc. Skusala som AngelSound, vsetko bolo v poriadku aj jemne kopanceky. Stretla sa niektora z vas s bolestou v sne? Mam tomu prikladat nejaky vyznam? Dakujem za odpovede.
@lagatta to naozaj mohlo byt hocico, dokonca to realne ani nemusela byt bolest, len nejaky tlak napr.ci pohyb babatka, ktory sa ti v podvedomi pretavil do snovej bolesti. Podnet, ktory to vyvolal naozaj nemusel byt taky silny. Ak ti to nadalej nepretrvava, ja by som to neriesila. A z coho to mohlo byt, to realne nezistis, tak si s tym nelam hlavu. Hlavne pokoj 🙂
@lagatta Zo snov si určite nič nerob. Mne sa snívajú tie najrôznejšie sny, aj strašideľné. V tehotenstve je to vraj bežné.
@ivankaberrynka ďakujem 🙂 budem sa snažiť. Ja som sa zľakla hlavne kvôli tej bolesti. Bojím sa aj kvôli tomu lebo už mám pomerne veľké bruško a možno som si ho trošku pripučila, keď som spala na boku. Dnes si ho radšej podložím.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lagatta haoj, mne sa snva velmi casto, resp.si sny casto pamatam a velakrat sa mi stava, ze to, co je v realite, sa do sna nejako prenasa. V suvislosti s tehu si nepamatam, ale je to podla mna bezny prejav a na tvojom mieste by som sa nebala. Kazdopadne, ak sa ti prejavy pocas dna budu zdat nezvykle a bude ta cokolvek boliet "mimo normu" tak na tvojom mieste by som to skonzultovala s dr. Radsej urobim zo seba debila, ako potom lutovat 🙂 Drz sa 🙂