Bolesť v krížovej oblasti v 25. týždni

01kristinka
28. nov 2015

Dievčatá prosím Vás, som v 25 týždni, poslednú dobu ma dosť pobolieva pravá strana v oblasti krížov, no nedá sa to presne špecifikovať že sú to kríže. Príde mi to ako okolie obličky. Nestretla sa s tým niektorá? Lekár mi povedal, že jemu sa nezdá, že by malinké tlačilo na močovod alebo obličku. Viem, že s chrbátom to bude horšie a horšie. Neviem ani ako to tlmiť, nepoznám žiadny gél na prírodnej bázi čo môžu aj tehotné.

slniecko35
30. nov 2015

@01kristinka ak su to križe tak je na to najlepšie cvičenie. Skus napr fitloptu, plávanie a cviky na chrbticu pre tehotné.

tomasko27
30. nov 2015

@01kristinka Ahoj aj mna to tak boli ako opisujes a skor prava prava strana ale aj lava.Mna boli ale aj zlcnik ci co.

01kristinka
autor
30. nov 2015

Lenze vravim, ze to akoby neboli krize. Aj ked robim v zdrav., zle sa mi to opisuje. Pichalve bolesti, bojim sa poriadne aj zhlboka nadychnut alebo kychnut, tak ma to tam pichne.

katrin21
30. nov 2015

to moze byt svalove ... alebo to moze byt aj zapal oblicky, moc ti davali na rozbor??
ale skor si myslim, ze zaseknuty sval, alebo posunuty.. to zvykne tak pri nadychu boliet...

01kristinka
autor
30. nov 2015

Vsetky vysledky mam praveze v poriadku.

lucmar2015
30. nov 2015

@01kristinka tiez to mam.. Ako keby som bola na jednej strane chvilkovo seknuta.. Niekedy iba chvilku niekedy aj niekolko hodin.. Bola som na masazi a povedal mi maser ze to moze by z roztahovania panvy.. Ze sa tam tie nervy trosku posunu,pricviknu alebo co.. Vraj treba uz len porodit:D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre