Bolesť v krížoch v tehotenstve

angie_l
17. aug 2017

Tehuľky prosím o radu,v posledných dňoch má dosť boli v oblasti dolných krížov neviem teraz či kríze alebo ladviny neviem či to je s tehotenstva alebo som prechladla,stále ležím ani do roboty nechodím už týždeň nič nevladzem robiť cítila a úplne zbytočná a nepotrebná teraz,ale naozaj nevladzem nič ešte v takomto teple,ale ešte sa mi to nestalo aby som ani do prace nevládala chodiť,poraďte či ste sa s niečim podobným stretli boli má to aj keď ležím na chrbte cítim to. #poradna #tehulky #tehotenstvo #mamicky #bolesti #2trimester

liliana212
17. aug 2017

Ahoj, ja mám teraz to isté. Bola som dnes aj u lekára a ten povedal, že moč mám v poriadku takže to bude z tých krížov. Neviem sama, je to nepríjemné, chodím prehnutá, mala som aj seknuté v chrbte, tak na dvoch miestach bolesti súčasne. Tabletky od bolesti si vraj nemám dávať, iba kľud na to, čo sa nedá, lebo chodím do práce. On to posúdil na základe moču, krv mi nebral. Pre istotu zájdi, ale vraj je to bežné, je tu aj viac takých diskusii, kde sa baby na to pýtali.

katkakovac
17. aug 2017

Chod dobremu fyzioterapeutovi, nech ti spravi taping. Ja som v 7.mesiaci ledva chodila. Vystrelovala mi bolest z krizov az do noh. Za par dni bolo po probleme. Zalepila mi najskor jednu a potom druhu stranu. A po porode rovnako. To som bola seknuta kompletne. Treba povedat, ze si tehotna a potrebujes to co najskor. Trva to par minut, pasky nosis 5-6 dni a potom si das oddych. Fskt super vec, ale musi to robit odbornik.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre