Ahojte,som v 17 tt a od noci ma boli ucho. Nie je to extremna bolest ale pobolieva to dost. Myslim,ze som dodtala prievan. Viete mi poradit co si mozem dat a co pomoze?
ja byvam sice v Rakusku, al eurcite maju aj na SK - homeopaticke kvapky do ucha, olejove, mne tieto pomohli: https://www.shop-apotheke.com/homoeopathie/1448...{campainid}/58879687412/&ef_id=WYlbpgAAAJ8bfZj2:20180328062802:s
Ušné kvapky Burrow - kúpite voľne v lekárni. Mne v tehu (34tt) aj malému synovi veľmi pomohli. Do cca 2 dní som bola bez problémov.
Teraz aj reklamuju nejake kvapky do usi od bolesti, myslim ze v tehotenstve do usi mozes kludne, nedostane sa to k babatku. Ja som v tehu mala zapal a dostala som antibioticke kvapky do usi.
Burrow je uz vo svete zakazany.. moze poskodit bubienok.. neodporucam 🙂 ja som na nom tiez ficala, ale ako toto viem, tak radsej ruky prec..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mary39 ahoj,Paralen v tehu môžeš,tepla vreckovka na lice-ucho,byť v kľude a teple,to isté akoby si tehu nebola.☺