Bolesť pŕs v 14 týždni

mims1520
19. máj 2020

Ahojte budúce mamičky.
Som v 14tt a Rada by som sa opýtala, ako ste natom boli s bolesťou pŕs. Mňa boleli prsia od začiatku tehotenstva extrémne, najmä po bokoch niečo ako silná svalovka. Stalo sa, že na 1-2 dni bolesti prestali potom sa vrátili. Momentálne prežívam niečo podobne prsia má už asi 2 dni nebolia. Je možné že v druhom trim sa bolesti už neobjavia ? Nerada by som totiž stresovala, že to znamená niečo zlé. Stále ich mám extrémne veľké a naliate. Len bolesti pozvoľna odozneli.
Ďakujem 🙂

eliska13
19. máj 2020

@mims1520 áno mne to prešlo po pár tyzdnoch

s_a
19. máj 2020

Ja som v 15 a zatiaľ ma neboleli vôbec

andreagartnerova
19. máj 2020

Ja som v 21tt a bolia ma stále😒

kiki68
19. máj 2020

Jeminecku to bolelo jak cert okolo 14tt z D to hoplo za tyzden na F a to palilo, rezalo, bolelo. Par krat som sa od bolesti drzala za tie prsa ako taka blbka, ale baby to bola taka bolest hlavne bradaviek a okolo ze dovi

mims1520
autor
19. máj 2020

@kiki68 ja som mala to iste , prvý príznak. Od začiatku do teraz prakticky. Pár dňové výnimky som mala ale inak som si ich ešte musela aj pridržiavať v aute napríklad lebo som myslela že odpadnem

paskolinka
20. máj 2020

to sa moze vracat stale dokola, mna vacsinou boleli ale niekedy aj par dni bol pokoj a potom zase

lenicka777
20. máj 2020

Ja som v 22 tt a už to prestalo v prvom trimestri strašne bolesti tiež ani som nemohla ležať na boku

mims1520
autor
20. máj 2020

@paskolinka áno áno mala som to rovnako. Pár dni povolilo ale inak prvé 3 mesiace masaker. Preto čakám či to príde znova

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre