Bolesť podbruška pri pohybe

sisa183
7. júl 2020

Ahojte, som 22+1tt a pri pohybe ked sa zohnem alebo vstavam z postele mam bolest v podbrusku...no len pri nejakej vinnosti. Ked vstsnem tak to prejde, ked sa vystriem spat tiez... Mam to uz par dni tak. Urcite to spomeniem na poradni no idem az 21.jula. Je to zvacsovanim maternice alebo nieco ine ? Lebo nejako ma to nechce pustit. Premyslam ze aj skor navstivim svojho lekara. Mate s tym skusenost ? Dakujem 😊

sofinka1301
7. júl 2020

@sisa183 nemám síce skúsenosti ale pre môj pokoj by som zavolala lekárovi ci to je ok alebo nie... Keby to neprechádza tak by som určite išla aj na pohotovosť... Pre mňa pravidlo radšej 100x zbytočne ako raz neskoro 😊držím palce

sisa183
autor
7. júl 2020

@sofinka1301 Tak zajtra určite zavolám, ďakujem. 😊

sofinka1301
7. júl 2020

@sisa183 skus iba zavolať uvidíš čo ti povedia 😊daj vedieť ako si dopadla.. 😊

sisa183
autor
7. júl 2020

@sofinka1301 Dám ,ďakujem 😊

veronika1234512345
7. júl 2020

Pre svoj vlastný pokoj si zavolaj k dr, alebo chod na pohotovosť
Ale ja som mala to isté
Nie často, ale mala. Bolo to asi rozťahovaním maternice 🙂
Našťastie je od začiatku všetko ok a to o pár týždňov rodím 😉

zuzik5555
8. júl 2020

@sisa183 su to maternicove vazy🙂 aj mne sa to stava 🙂 tiez som sa pre istotu pytala lekarky lebo som sa zlakla 🙂

sisa183
autor
8. júl 2020

@veronika1234512345
@sofinka1301
No tak som sa dnes nedovolala lebo tam nebol ani Dr.ani sestricka. Skusim zajtra 😊 dnes len oddychujem. No zacalo to trochu pobolievat aj pri chodzi. Snad to noc nebude :/

veronika1234512345
9. júl 2020

@sisa183 len bud v kľude ak by tie bolesti boli krcovite a sprevádzané špinenim pripadne krvácaním hneď pohotovosť.

sisa183
autor
9. júl 2020

No tak netreba sa bat mi bolo povedane ze si mam davat magnezium a ak to neprejde ani potom tak ze sa mam zastavit u dr.😊 tak sa mi ulavilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre