Ahojte 🙂 Chcela by som sa ešte opýtať som v 14- 15 týždni tehotenstva ale už žiadne príznaky nemám nieje mi zle vlastne ani nebola na začiatku len ma nadvihovalo na zvracanie ale nezvracala som. Teraz ma bola oči neviem prečo ? A vôbec bábo ešte necítim písalo sa že až od 20-21 týždňa. Akurát som ešte unavená a nič viac. DAKUJEM 🙂
@papulkaa Počula som, že niektorým ženám sa v tehu zrak može zhoršiť, tak si to daj prekontrolovať. Bud rada, že ti je dobre, každá znáša tehotenstvo inak, ale vačšinou v tom 14.15. týždni nevoľnosti ustupujú a ženy sa cítia dobre. Ja som v 20tt a je mi fajn, občas únava, inak v pohode.
U dcery a syna som mala prve pohyby v 18tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Treba ist na ocne ci sa zrak nexhorsil..ale moze to byt aj z unavy...pohyby este veru neucis aj ked ja som prvu citila v 17ttaj to take steklenie....zle ti uz nemusi byt byva povacsine prve tri mesiace aj ked sa hovori ze ak nahle priznaky vymyznu treba sa ísť dat skontrovat....