Ahojte už od včera má boli hlava. Včera a dnes ako som ráno vstala s postele má bolela hlava a poobede má prestala a dnes má opäť boli. Je to podľa vás normálne moč mám v poriadku opuchy nemám ani bolesti len ta hlava. Ďakujem
@ivaskula121 môže to byt z toho že mám zlý tlak ? Áno to mi včera aj pomohlo voda magnezko.
@paulinafabryova samozrejme ze to moze byt kvoli tlaku. Urcite vela cistej vody a ak budu neznesitelne bolesti v lekarni mi povedali ze PARALEN 500 si tehotna zena na bolest moze dat (nie dlhodobo ani vela tabliet denne) To ja len ak by si uz nevladala, lebo viem aka moze byt bolest hlavy strasna. Ja som len na uplnom zaciatku (5tt) ale uz ma 2dni vkuse tak strasne bolela hlava ze som myslela ze sa zblaznim. Dala som si 1 paralen a preslo mi to. Nenavadzam na tabletky len hovorim skusenost ;) drz sa
Aj mna občas v tehotenstve bolí hlava a to ma dovtedy skoro vôbec 🙂 väčšinou to prejde, pripadne si skus dat slabšiu kávu
@paulinafabryova Ja som mávala denné migrény. Pomohlo mi užívanie Magnézia - konkrétne Magnerot.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je zlý tlak vonku... Pi len veľa vody a magnézium