Bojím sa, že milovaním ohrozím bábo

nikolabulkova
6. jan 2015

Ahojte dievcata som v 15 tyzdni tehotenstva vsetko je v poriadku len v minulosti som mala v 6 tyzdni spontanny potrat a nejak sa bojim teraz s partnerom milovat. Nemoze sa babetku nic stat pri milovani alebo je lepsie praktizovat analny styk?Dakujem moc🙂

ushuaia
6. jan 2015

@nikolabulkova neboj sa babatku sa nemoze nic stat...je dobre chranene...a urcite nebudete vystrajat krkolomne kreacie... 🙂

nikolabulkova
autor
6. jan 2015

@ushuaia ja si o nejak neviem predstavit kedze chlap ma byt nezny pocas tehotenstva ale pri konci musi trosku byt tvrdsi a toho sa nejak bojim🙏

valeriap
6. jan 2015

U nás to bolo tak isto 🙂 najprv ja som sa bála potom manžel 🙂 a teraz už nemáme žiadny problém 🙂 Veľa som o tom čítala ;) netreba sa báť o to horsie sa budeš cítiť 🙂 myslí na to že je v poriadku babo 🙂 treba si spraviť pekný večer 🙂

nikolabulkova
autor
6. jan 2015

@valeriap a ty si predtym potratila?

velkacica
6. jan 2015

pravidelný pohlavný styk počas tehotenstva uľahčuje pôrod 😉

jaluso
6. jan 2015

no neviem.... nám sa stalo, že v 10 tt som pri milovaní začala krvácať... dostala som sa na týždeň do nemocnice... no a potom sme to radšej už neskúšali... 😢

nikolabulkova
autor
6. jan 2015

@jaluso mne preto doktor povedal ze najlepsie bude ak pockam do toho 4 mesiaca co uz vlasne som.

evittam
6. jan 2015

@nikolabulkova Pokial mas normalne bezproblemove tehotenstvo,tak sa nemôze nic stat. Ak by to tak nebolo,mal by ta upozornit tvoj gynekolog. A potrat nie je zavisly od toho ci mas styk.😉

nikolabulkova
autor
6. jan 2015

@evittam musim to nejak prekonat

sonia1501
6. jan 2015

juj no analny styk by som neskusala. Uz len preto, ze ide o anal, kde vlastne prechadza h...no. A moze sa stat nehoda, ze muz netrafi s5 tam, kde ma, a uz je infekcia u zeny ista... Babo je na bezpecnom mieste uplne hore v maternici, mozno to lekar hovoril len pre skodoradost, aby ste nemali sex, kedze mozno ani on to doma nema... :o) Mne zakazala dr. v prvom tehot. ked som cakala dvojicky a na just som ju neposluchla a mali sme viac x sex pocas tehot. ako mozno po tehu.. A deticky som nosila az do 39tt, ano bolelo ma brucho aj podbrusko aj cely clovek, ale nechcela som si odopierat radovanky kvoli tehote. Teraz hovorim o vlastnej skusenosti, mozno niekomu sex naozaj skodi ja neviem, nie som lekar, ale ja som sa nastavila inak a nedala som si pripustit nic zle, ani predcasny porod. Aj krcok mi vkuse merali, aj sa skracoval.. ale stale drzal :o) Uzivaj si radovanky, pokial nie su deti, potom bude uz vsetko ine... :o(

potvorka77
6. jan 2015

Ahojte ja mam rovnaky problém,posledné tehu skoncilo v 6tom tyzdni teraz som opat v 6tom tyzdni a k dr este len idem len by ma zaujimalo ci je sexu lepsie sa vyhnut teraz. Resp aby som vedela ako nastavit manzela 🙂)
Mala ste niektora skusenost s tym ze by gynekolog zakazal sex pocas tehu lebo pred tehu bol potrat?
Bojim sa velmi o babatko,citala som ze nech nenecham do seba rypat ani doktorom este takto skoro ani ultrazvukom a v principe sex je to iste...

junova
6. jan 2015

@nikolabulkova
@potvorka77. Ja som síce pred tehotenstvom nepotratila, ale pri prvom tehu som po sexe večer začala trochu spinit, ráno to už bola jasno červená krv. Bola som v 5. mesiaci, muž bol hotový, plakal, ja tiež. Išli sme do nemocnice, povedali, že bábo je ok. Len mi tam praskla nejaká žilka, muž sa ma odvtedy až do pôrodu nedotkol, čo mal taký šok. Pri druhom som v prvom trimestri tiež spinila, tak sme mali sex iba občas.

nikolabulkova
autor
6. jan 2015

@potvorka77 mne povedal doktor a jemu fakt verim je super ze najlepsie je vydrzat po hentom co sa nam stalo do 4 mesiaca potom je vsetko v poriadku.Ja som bola u lekara az v 9 tyzdni a nenechala som sa kontrolovat zo spodu pokial ma dobry ultrazvuk tak v 9 tyzdni uz musi vidiet babo aj cez brusko.Bola som razne proti vysetreniu zo spodu aj proti milovaniu ale nastastie parter to chapal a vieme to kompenzovat aj inak😊

potvorka77
6. jan 2015

@nikolabulkova d.a.k.u.j.e.m!!!

potvorka77
6. jan 2015

@junova fiha... A to vzdy islo o tu zilku?no aspon str vedeli ze o co sa jedna... Vdaka za odpoved

junova
6. jan 2015

@potvorka77 Nie, pri druhom mi zistili, že mám ranku na krčku maternice.

tamarka9
7. jan 2015

@nikolabulkova ja som potratila 2x (6tt a 11tt) a v tomto tehu dr zakazala sex do konca prveho trimestra, ze ked nebudu problemy, mozme opat zacat a neboli 😉 Ale aj co som citala tak sa po potrate neodporuca sex prvy trimester, potom podla stavu tehotenstva. Ani dr ma nevysetrovala odspodu, teda iba sono 2x. Nech ti to dobre dopadne 🙂

tjaden
7. jan 2015

ahoj mne začalo tvrdnúť bruško vždy po sexe,rodila som predčasne, ak budem raz tehotná znova o sexe nechcem ani počuť, niekto zase sexuje aj týždeň pred pôrodom a vpohode, je to na tebe

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre