Dobrý deň!
Chcela by som informáciu od Vás milé mamičky!
Teraz som v 22. tt, našli mi v moču baktérie, ale pán doktor nedal antibiotikum, lebo pred 3 týždnami som brala. Radšej mi odporúčal, aby som pila čaj Urinal a brala Canadské brusnicové kapsule, vraj to pomôže. Bojím sa od toho, že tie baktérie siahajú aj na bábätko. Boli ste aj Vy v takomto probléme? Poradte mi prosím! Ďakujem.
Je mi to veľmi ľúto, od toho sa bojím aj ja, ale čo mám robiť, keď mi doktor odporúčal len vitamíny.
@karina83 to čo vám odporučil určite vyskúšajte brala som to aj ja keďže antibiotiká nie sú najlepšie v tehotenstve a pomohlo mi to . Bábätko bolo v úplnom poriadku 😉 Snáď vám to pomôže a všetko bude dobré ☺️ hlávku hore treba len vyskúšať tým neuskodite nič na močové cesty je to veľmi dobre . Ja mám od detstva problémy s obličkami a ak bol nejaký problém ako baktérie a podobne tak mi to pomohlo . Držím palce aby všetko dobre dopadlo .
Ďakujem za povzbudivé slová, beriem kapsule, ako mi doktor odporúčal. Dúfam, že aj mne pomôže.
Ahoj, pozri si už aj existujúcu diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zapal-mocovych-ciest-v-tehotenstve/
@karina83 držím palce aby pomohlo😉
Ďakujem Vám všetkým za odpovede, dúfam, že všetko dopadne dobre.
Ja som tiez cca v 20tt brala jednorazovo 3tbl zinat .... pomohlo... potom tesne pred porodom som opat dostala zapal moc. ciest a do tyzdna od ochorenia som porodila (38tt).. praskla mi voda a kedze poridne cesty este neboli pripravene,skoncilo to.po 30h kontrakcii sekciou...
Netreba to podcenit,ale myslim;ze pokial nemas nejake potiaze ako palenie pri moceni,teplotu a pod tak by mohol stacit ten urinal...
@takaaa ahoj a aká infekcia to bola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne predcasne praskla plodova voda z dovodu bakterialnej infekcie a prisli sme tak o babatka v piatom mesiaci...