BabyGen pohlavie dieťaťa

visnacka
10. okt 2018

Zdravim baby, boli ste niektorá na babygen teste ?? Za akú dobu prišli výsledky? Sú 100% či je možný aj omyl ? A v ktorom týždni ste si to dali robiť ?

ivkazba
10. okt 2018

Ja som si dávala robiť v 12tt, výsledok má údajne úspešnosť 99%. Výsledky boli tak ako je písané, čiže do 5 dní.

majcika
10. okt 2018

@ivkazba a potvrdili sa vysledky?

visnacka
autor
10. okt 2018

@ivkazba a výsledok sa potvrdil ?? ☺

mimulik
10. okt 2018

Ja som bola na celych trisomy xy testoch..pohlavie uz mam ale povedali mi ho dnes na 8 den..avsak ostatne ze buduci pondelok lebo maju nejaky technicky problem s mojou vzorkou..

ivkazba
10. okt 2018

@visnacka @majcika samozrejme, nepoznám nikoho, u koho by sa nepotvrdili. Výsledky sú presné na 99,5%, čiže štatisticky vyjde zle 1 vzorka z 200

1nikuska9
10. okt 2018

ja som bola v 12tt, vysledok prisiel tusim za 3 dni a potvrdil sa po porode

visnacka
autor
10. okt 2018

Tak ja dufam keď pridu vysledky že keď nakupim napr modre veci nebude s toho ružová 😅😂 čakám výsledok včera som bola na odbere krvy

ivkazba
10. okt 2018

@visnacka no horšia je alternatíva, že nakúpiš ružové a narodí sa chlapec. To sa stalo kamoške, 3x jej lekár na sone povedal že dievča a narodil sa pipík 😀

yanni
10. okt 2018

@visnacka Je to takmer 100 %. Ja som bola v 17tt na celom trisomy, zaskrtla som si aj zistenie pohlavia a neviem, co sa musi stat, aby sa pomylili. Ani nepoznam nikoho, u koho by sa pomylili.

visnacka
autor
10. okt 2018

Ja im verím že sa s krvy nepomýlia šak to ako keby sa pomýlili či je dieťa zdravé alebo nie ? 🤔 no praveže na sone mi povedal jeden doktor že chlapec no na 80% a doktorka dievča na 70% 😂🙉🙈

marlenka222
10. okt 2018

@visnacka ja mať tak tvoje starosti s tým, či budem mať dievča alebo chlapca... Jediná starosť by mala byť o zdravie. Keby si si tak polezala v nemocnici, mala x problémov ako mnohé tu, ťažko by si riešila pohlavie dieťaťa. Ver mi, že jediné čo by ťa zaujímalo by bolo iba ako na Tom je drobec.

babls5
10. okt 2018

@visnacka je to iste.. Mne na utz povedali dievča a baby gen chalana a samozrejme pipik sa ukázal onedlho.... Pokiaľ nemáš syndróm. Zanikajú ego dvojčatá alebo si neprijala v živote transfuziu krvi je to iste

augustbabo
10. okt 2018

robený v 17tt s výsledkom dievča a narodila sa dievča

babls5
10. okt 2018

@visnacka výsledok máš na 5ty deň ráno od odberu

visnacka
autor
10. okt 2018

@marlenka222 vieš a preto je tato diskusia kde sa riesi len pohlavie dobre 😉😉😉

visnacka
autor
10. okt 2018

@marlenka222 samozrejme je mi jedno co to bude len nech to je zdrave, takže stale nechapem co je take hrozne na tom ze chcem vediet co to bude ? 😀 sorry ze sa informujem 🙄

dadus_ka
27. feb 2021

Ahojte, prosim Vas uvazujem nad babygen. Mame uz syna, no teraz sa babo nechce ukazat, som v 17tt a nechce sa mi na potvrdenie cakat do 21tt. Chcem mat len istotu, ze ked vyjde chlapec, tak to bude na 100% chlapec. Lebo som počula ze sa deju take prípady, ze v matke este po prvom synovi kopuje chmozon Y a moze falosne urcit chlapca aj ked zena caka dievca. Keby potvrdil test dievca, viem ze to bude jasne ale nechcem mat pri chlapcovi pochybi. Je tu niekto kto mal prveho chlapca a potom dievca a baby gen naozaj urcil dievca? Syn ma 2 roky

babls5
27. feb 2021

@dadus_ka baby gen je fakt istota pokiaľ nečakás dvojičky... Určite nieje šanca žeby sa pomýlili vtomto....

dadus_ka
27. feb 2021

@babls5 ked nieje sanca tak preco sa to stalo? A nie jeden pripad. Kedy povedali chlapec a narodilo sa dievča. A dôvod bol práve ten ako píšem.....preto sa bojim, nechcem vyhodiť peniaze. Keby sa nasiel aspon nejaky pripad...kedy mali po sebe deti a prvy chlapec druhe dievcatko

visnacka
autor
27. feb 2021

@dadus_ka Mne teda vyšlo na 100% že chalani 😂

dadus_ka
27. feb 2021

@visnacka aj mne vysiel prvý chalan na 100% ale to nieje tem pripad o ktorom hovorim ak si aj druheho cakala 😊 mohlo ti ukazat chalana a porodit si mohla dievca

babymaybe
17. feb 2023

Dobry den prosim prisli niekomu aj skorej vysledky ako 5 dni?

tinus89
26. jún 2023

@dadus_ka aj si si urobila ten test? A čo vyšlo,keď hej?

dadus_ka
7. júl 2023

@tinus89 neurobila som si ho 😊 počkala som na utz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre