Bábo nízko položené pri konečníku

katus9111
23. jan 2018

Ahojte.sestricka mi povedala,ze som v 13 tom tyzdni a doktorka na sone hovori,ze je mebsie na 11 ty tyzden.nevedia asi presnejsi termin.doktorka povedala,ze je nisko polozene pri konecniku.a ze je za maternicou.a tym padom nevidi organy.srdiecko bije,babätko je aktivne ale ze uz velmi davno tak nemala pacientku,ze nevedela v tomto stadiu vidiet organy a tak.je to nehaky problem?nieco zle?tu je aktualna fotka

lubka3232
23. jan 2018

nemyslim si ze je to zle pokial je babatko zdrave a normalne sa vyvija. akurat v tomto obdobi sa chodi na testy ci babatko nema downa. a ona to nevidi. ved ked vyrastie bude v brusku putovat, rast, dvihat sa a uz to bude cele jasnejsie. urcite sa netrap pokial ti doktorka nepovedala ze je daco zle, tak proste nie je! 🙂

kikus48
24. jan 2018

@katus9111 objednaj sa na kvalitne 3d mofrologicke sono ... tam vsetko uvidia ako treba

katus9111
autor
24. jan 2018

@kikus48 kym ma objednaju,tak pojdem zase o mesiac ku svojej lelarke a neviem ani kde to robia.ja som medzilaboriec

mini007
24. jan 2018

@katus9111 skus si kuknut doktora v hlohovci Brešťanský.

katus9111
autor
24. jan 2018

@mini007 ja som z medzilabotiec vychod

mini007
24. jan 2018

@katus9111 aha prepac to som si nevšimla

kikus48
24. jan 2018

@katus9111 tak na vychode je najlepsi dankovcik sonoclinic...najdi si cislo, posli sms a a napis ze chces ist na prvy skrining k nemu. Napis ze si 13 tt. Kedze sa robi do 14 tt tak ta vezmu. Ak mas blizsie martin tak grochal.

katus9111
autor
24. jan 2018

Neviem ci to budem riesit nejakym sonom niekde mimo.asi mi ostava len pockat ake bude dalsie sono tu u mojej lekarky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre