Ahojte mamičky, neviem, či je to normálne, ale mám pocit, že bábätko ma niekedy kope príliš nízko. Dnes v noci som ho cítila fakt až v nohavičkách. Nekopalo do mechúra, skôr som mala pocit, že zo mňa o chvíľu vyskočí alebo čo. 😝 poraďte či je to v poriadku, alebo treba zájsť k doktorovi, lebo včera som tam volala a hlúpa sestra ma odbila, že až o týždeň, že na poradne sa častejšie nechodí.. Ďakujem
@mmisenka ja som sa bála či sa neotvaram alebo čo.. Lebo kamarátke teraz povedali, že sa začala otvárať.. A ona nič ani necítila no ja mam z toho strach strašný, že či je všetko v poriadku, lebo aj lietadlom som teraz šla dvakrát.. Ďakujem, upokojila si ma, vydržím teda o týždeň na poradňu. 🙂
Aj ja som dostala par takych kopancov a o 3 dni na poradni mi doki povedal, ze mimi je uz dole hlavou 😀 asi sa otaca 🙂
@diana20 no ja mam tiez oktobrovca a tiez sme boli v tomto case na dovolenke, tak viem, ze som tam stresovala a hladala po internete 🙂 lebo fakt ja som ho citila uplne uplne uz dole, ale to sa asi nejak len natahuje sval, preto to tak dole citit alebo neviem 🙂 su tam riadne zabedneni, neboj urcite nevyskoci 😉
@lilimoni bola by som rada, ak by sa otočilo, lebo doteraz som na žiadnom sone nič nevidela. A v piatok idem na 3D tak dúfam, že ho uvidím už otočené 🙂 ďakujem
@mmisenka tak to som rada, ďakujem. Lebo aj brucho mi tvrdne niekedy aj päťkrát za deň.. No čo ti poviem, prvé bábo, mám strach zo všetkého.. Hlavne nech je zdravé a nech je mu dobre.
@diana20 ahoj otočeniu môžeš pomôcť chodením po štyroch - bruško sa zemskou ťiažou uvoľní smerom dolu a bábo bude mať viac miesta na otáčací manéver. Ak máš obavy z otvárania a pod. tak odporúčam čo najviac oddychovať a pri ležaní si pod panvu daj vankúš na zvýšenie polohy 🙂
Neboj ja som to cítila presne tak isto, kopance úplne dole, že pomaly až v nohavickach ale najväčšia sranda že ja som mala malého natlačené hlavičkou dole a to praveze až moc skoro takže ani neviem či to bolo rúčkou bolo alebo čo 🙂
Pohodicka aj mna mala kolko krat nakope rovno do susky 🙂)) ako sa otoci tam kope.
@mmoni89 už ubehol čas od toho ale aj ja mám momentálne tento problém tiež má kope veľmi nízko som v 28 t veľa ležím aby sa posunula vyššie no nič nepomáha vkuse kope iba takto nízko vôbec sa neunuva kopnúť má vyššie v okolí pupka ...vám sa to upravilo ?? Netlacila na kŕčok ?? Ďakujem
@mariamisko syn tak bol cele tehotenstvo ,mala som aj rizikove,do porodu som lezala.Od asi 33tt doktorka uz vlasky citila pri vysetreni,ale to som uz bola aj otvorena
@mmoni89 ja som skončila v nemocnici na infúzie otvorená na 1 prst a dali mi na kŕčok nejaký klobúčik ktorý podrzi kŕčok . . A po nasadení lekár povedal nasadíme lieky aby ste infekciu nedostali tak teraz neviem či to bola vyhrá ten klobúčik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som to tak citila tiez, a cca v takom tyzdni ako si 🙂 je to urcite v poriadku, tiez som si myslela ze zacvhilku zo mna vyskoci 😀 potom asi do 2 tyzdnov sa otocil a uz tak zostal az do porodu 🙂