Bábätko je v 23. týždni dole hlavou

radoslava1666
30. okt 2024

Ahojte som 23 tyz dnes som bola na sone koli krcku ktory mam 36mm a maličke je otočene dole hlavkou… mala ste niektora takto skoro otočene babatko? Mam sa bat alebo je to normalna poloha dakujem

michaelam2
30. okt 2024

@radoslava1666 nerozumiem coho sa mas bat, dieta sa v bruchu otaca a malo by byt pri porode dole hlavou

kiki68
30. okt 2024

@radoslava1666 cely cas, nas nikdy nebol hlavou hore mam ten dojem. On bol take dieta, co viselo ako netopier 9 mesiacov. Mala som kazde dva tyzdne USG ( rizikove tehu) a nikdy nebol hlavou hore prave

xeniii
30. okt 2024

A povedal ti doktor že sa máš vyslovene báť? Alebo nejaké opatrenia robiť? Ak nie, tak potom nestresuj zbytočne 🙂

radoslava1666
autor
30. okt 2024

@xeniii mam sa len viac šetrit

anavixy
30. okt 2024

Krcok mas uplne ale ze uplne v poriadku 🤷🏻‍♀️ a poloha dole hlavou sa moze este xy-krat zmenit…absolutne sa len na zaklade tychto 2 informacii nemas coho bat ani preco sa setrit viac nez kazda ina zdrava tehotna

xeniii
30. okt 2024

@radoslava1666 No tak to je asi také všeobecné odporúčanie pre tehotné ženy 😀 Ale pokiaľ nemáš vyslovene sedieť či ležať s vyloženými nohami tak je to ok 🙂

lucia13022023
30. okt 2024

Áno, mne sa malý otočil dosť skoro, už v 20tt bol dole hlavou. Ale točil sa, na ďalšej poradni bol zas hore hlavou a na tej ďalšej zas dole 🤣

marhulka13
30. okt 2024

@radoslava1666 dievča, ty tu máš už toľko príspevkov, daj sa trosku do kľudu a užívaj si tehotenstvo. Nebuď zo všetkého tak v strese

michaela329
30. okt 2024

Na poslednej poradni v 24tt som mala krčok vyše 4cm a malý dole hlavou. Dr konštatoval, že všetko ok. Len placenta nízko. Takže ak krčok drží, nemáš sa pre čo stresovať.

cookie29
30. okt 2024

23tt je este malicke, cize mozno bolo dole na sone a kym si vysla uz bolo otocene...

evcagabi
30. okt 2024

Tak ja ta teda postrasim ked si o to koledujes - moja mala bola otocena dole hlavkou uz od 20tt, od 30tt natlacena, doslova skrutena doprava, teraz preferuje pravu stranu, este stale ma citlivy krk z tej polohy a chodime kvoli tomu na fyzio - to si chcela citat?

veronikaszabova
30. okt 2024

@radoslava1666 prosim ta... Ty si to tehotenstvo aj uzivas? Ved ty furt riesis nejaky "problem"

tehotna40
30. okt 2024

@radoslava1666 dcéra otočená dole hlavou od 20tt , syn od 22tt. Nevidím žiadny problém a nerozumiem, že prídete od lekára a pýtate sa na MK, treba sa spýtať lekára, ak máš nejaké obavy.

ronie338
30. okt 2024

Ja som tak mala malého celý čas snáď pretocil sa hore hlavou na dva dni okolo 30tt a hneď späť. Bol aj trochu otlaceny keď sa narodil noštek mal krivo ale to sa mu posunulo pekne asi do 2 týždňov od narodenia. A krcok som mala takýto snáď celé tehu ale ja som po konizacii a skrátil sa mi na 25mm asi par týždňov pred pôrodom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre