Ahojte som 23 tyz dnes som bola na sone koli krcku ktory mam 36mm a maličke je otočene dole hlavkou… mala ste niektora takto skoro otočene babatko? Mam sa bat alebo je to normalna poloha dakujem
@radoslava1666 cely cas, nas nikdy nebol hlavou hore mam ten dojem. On bol take dieta, co viselo ako netopier 9 mesiacov. Mala som kazde dva tyzdne USG ( rizikove tehu) a nikdy nebol hlavou hore prave
A povedal ti doktor že sa máš vyslovene báť? Alebo nejaké opatrenia robiť? Ak nie, tak potom nestresuj zbytočne 🙂
@xeniii mam sa len viac šetrit
Krcok mas uplne ale ze uplne v poriadku 🤷🏻♀️ a poloha dole hlavou sa moze este xy-krat zmenit…absolutne sa len na zaklade tychto 2 informacii nemas coho bat ani preco sa setrit viac nez kazda ina zdrava tehotna
@radoslava1666 No tak to je asi také všeobecné odporúčanie pre tehotné ženy 😀 Ale pokiaľ nemáš vyslovene sedieť či ležať s vyloženými nohami tak je to ok 🙂
Áno, mne sa malý otočil dosť skoro, už v 20tt bol dole hlavou. Ale točil sa, na ďalšej poradni bol zas hore hlavou a na tej ďalšej zas dole 🤣
@radoslava1666 dievča, ty tu máš už toľko príspevkov, daj sa trosku do kľudu a užívaj si tehotenstvo. Nebuď zo všetkého tak v strese
Na poslednej poradni v 24tt som mala krčok vyše 4cm a malý dole hlavou. Dr konštatoval, že všetko ok. Len placenta nízko. Takže ak krčok drží, nemáš sa pre čo stresovať.
23tt je este malicke, cize mozno bolo dole na sone a kym si vysla uz bolo otocene...
Tak ja ta teda postrasim ked si o to koledujes - moja mala bola otocena dole hlavkou uz od 20tt, od 30tt natlacena, doslova skrutena doprava, teraz preferuje pravu stranu, este stale ma citlivy krk z tej polohy a chodime kvoli tomu na fyzio - to si chcela citat?
@radoslava1666 prosim ta... Ty si to tehotenstvo aj uzivas? Ved ty furt riesis nejaky "problem"
@radoslava1666 dcéra otočená dole hlavou od 20tt , syn od 22tt. Nevidím žiadny problém a nerozumiem, že prídete od lekára a pýtate sa na MK, treba sa spýtať lekára, ak máš nejaké obavy.
Ja som tak mala malého celý čas snáď pretocil sa hore hlavou na dva dni okolo 30tt a hneď späť. Bol aj trochu otlaceny keď sa narodil noštek mal krivo ale to sa mu posunulo pekne asi do 2 týždňov od narodenia. A krcok som mala takýto snáď celé tehu ale ja som po konizacii a skrátil sa mi na 25mm asi par týždňov pred pôrodom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@radoslava1666 nerozumiem coho sa mas bat, dieta sa v bruchu otaca a malo by byt pri porode dole hlavou