Ahojte
Som tehotná v 20tt. Od dnes mám naspäť antidepresiva lebo mala som stavy na nevydržanie ☹️ Je tu niekto kto začal brat ad v 2.trimestri? Bolo všetko v poriadku? Dakujem
Ahoj😊som v 17tt a taktiež mám od dnes nasadené naspäť AD ktoré mi vysadila ihneď po otehotnení.Som toho názoru že dôležité je aby si sa ty cítila dobre a bude sa aj bábätko.Čo je menšie zlo-lieky alebo neustály nepokoj a stres..držím palce aby všetko dobre dopadlo 😊
Ja beriem AD počas celého tehotenstva, akurát na začiatku mi zmenila lekárka na iné, ktoré sa môžu v tehu a aj sa s nimi môže kojiť. Príbalove letáky nečítaj, farmakologicke firmy tam vypisu všetko len aby boli chránené.
Babule ako ste dopapadli? Babatka zdrave? Zatial vsetko ok? Citalec 20mg sa moze? Ja som v 7tt. Chcem pockat do 2. Trimestra
@karolinabese ahoj, ja som momentálne v 33tt. Ako sa máš?
@ivett31 Mam sa celkom ok. Akurat mam hrozne nevolnosto a zive sny. Vsetko co sa cez den udeje sa mi sniva. A citim isty typ napetia. Je to uzmost alebo od tehu?
Predtym som mala navaly tepla, hnacku, knedlik v krku. Teraz nic z toho. Lieky este neberem. Od 06.03. sa mi pocita tehu. Neviem v ktorom tyzdni presne som. Mne vychadzs ze teraz v 7tt.
Myslis ze v 1.trimestri ad poskodia mimi a b 2.trimestri uz nie??
@karolinabese neviem, ja som vysadila na začiatku tehu, a v 20tt začala som zase brat ad lebo mi bolo veľmi zle. Podľa dr je to v poriadku že veľa žien berie ad počas tehu
@ivett31 Ja tiez tak planujem ze zacnem po 12tt. A tie si musela podpisat papier ze beries plnu zodpovednost? Mne lekarka povedala ze mi lieky da, ale na moje triko. Ze to musim podpisat ja aj manzel...
@ivett31 a nevies, citalec sa pocas tehu moze? A mala si na zaciatku, ked si opet zacala brat zhorsenie stavu a vedlajsie ucinky??
@karolinabese nemusela som nič podpísať. Nemala som zhoršenie cítila som veľkú úľavu akurát teraz 2-3dni mi je na h.vno 😥
Ahojte chcem sa vás spýtať, ako pôjdete rodiť ci prirodzene alebo sekciou. Pripadne tie baby, ktoré mali túto diagnózu a boli už tehotné ako rodili. Som totiž v 34tt a mam sa rozhodnúť.
@lucinika Ja som rodila prirodzene a aj teraz idem tak..a mám PP
@reabullow
@daniela123321
@ivett311 ďakujem, ešte pôjdem na konzultáciu s psychiatrickou a porodnikom tak uvidím ako sa rozhodnem.
Baby nebojite sa že po pôrode Vám bude horšie? Som úplne blbá ale stále nad tým rozmýšľam ☹️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivett311 psychiatrička ti určite dala lieky, ktoré môžu brať aj tehotné. Je veľa tehotných, ktoré antidepresíva. Je lepšie ich brať ako sa dostať úplne na dno. Ukľudni sa a teš sa z tehotenstva. Kľudná mama, kľudné dieťatko. Vôbec nerieš, že berieš AD, ale sa zameraj na seba, aby si bola v pohode.