Ahojte zienky..kupila som si angelsounds ale som mierne nervozna bo behala som po bruchu ale ziadne srdiecko buch buch som nepocula 😔 Cim to je? Preco nemozem to najst? Ako ste to mali vy?
@bambulienka25 akoze skoro 🙄🙄 sak od 12 tt ho pouzivaju zeny a aj je to pisane pri tych pristrojoch
Skoro určite nie. Ja som počúvala už v 12tt ale iba keď som mala zvláštny pocit. Teraz ho počúvam, keď ho necítim deň, dva. Možno viac gelu dať a veľmi pomaly ísť po bruchu. Podľa toho ako je otočené, sa mohlo schovať. Ale určite skús v klude ešte raz, dva x . A ak by si stále nič nepočula, zavolaj Dr.. To by som urobila ja pre pokoj duše.
Ja som nenasla a bol na to ten zly dovod :( Kazdopadne daj tomu cas, babo je uz vacsie, maternica tiez, presuva sa...lahni si na rovnku podlozku, podloz trochu krize a zatlac angelsounds hlbsie do bruska a vela gelu...posuvat pomaly, postupne a uplne nizko dole... od stredu a do stran...my sme nasli v 9-10-11 tyzdni bez problemov. Urcite ho najdes, verim tomu.
@adrbat je nutne pouzit gel? Bo ten som nepouzila
Chce to cas a zrucnost, nestresovat. Po potrate a naslednom tehotenstve som si angelsounds kupila v siedmom tyzdni a srdiecko som hned nasla. Na YouTube je vela videi,ako ma srdiecko zniet,pretoze ja som prvych par tyzdnov pocuvala moje vajecniky 😂😂😂🙈 je nutne pouzit gel, alebo olej. Cim viac, tym lepsie ☺️
@bambulienka25 nie 17tt
@bambulienka25 asi telovy alebo detsky vraj
Ano je nutne použiť gel alebo ja som použivala olej a skus hladať pod pupkom smerom dole až k ochlpeniu. Musiš pomaly posuvať po milimetrovh, popočuvať a zase nižšie. Keď nenajdeš tak smerom vlavo, potom zase vpravo. Chce to trpezlivosť ale potom sa naučiš miesta kde je😅
@bambulienka25 Ja som to stale robila s kokosovym 🤷♀️
Je to USG,takze bez gelu nezistis nic. Kludne aj lubrikacny pouzi,hladaj uplne dole pri lonovej kosti,znie to ako konsky cval, neda sa to pomylit s vlastnym tepom.
Mnohé žienky sa tu už na to sťažovali... Stačí, že sa babo otočí chrbtom. Nie je to také ľahké nájsť. Mne sa to tiež nepodarilo a babo bolo v poriadku.
Baaaaaabyyyyyyyy tie co ste mi radili ze skusit to v lonovej casti smerom k ochlpeniu tak som si to natrela kokosovym olejom a v tych miestach som hned zapocula srdiecko 😍😍😍😍😍 krasne buch buch..booooze to je uzasny pocit..ja som to zle robili predtym aj prilis vysoko..dakujeeeem za cenne rady 😘😘😘
Super, tak uzivaj a vsetko dobre! ❤️
P.S.: Neodporuca sa to dlhodobo. Ja som sa vzdy vecer par sekund 10-20 uistila ze je vsetko OK a odlozila. Nie jazdit a pocuvat to 10 minut. 😉
@kika2810 nie nie ja len chvilku popocuvam a hned odkladam a urcite to neplanujem kazdy den pouzivat..max 1x do tyzdna..dakujem 😘
Ja som bola po niekolkych potratoch cize pre mna tych 10sek. denne bol neopisatelne upokojujuci pocit uz tak velmi stresujuceho tehotenstva.
Ale drobec je zdravy cize mizem povedat ze 10sek neublizilo. A teda ale nepocuvala som cele tehotenstvo. Iba kym neboli vyrazne pohyby
@kika2810 ano presne tak iba niekedy sa uistit aj to na par sekund myslim ze uplne staci
@bambulienka25 neviem čo ta pobavilo 😁 predstav si, že ja tiež používam olej 🙂 detský olej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?