Dnes mi došiel domáci ultrazvuk AngelSounds domov. Ako ho prosím používať baby? Som síce len 12tt, uvádzajú, že od 16tt sa má užívať, ale čítala som tu od žien, že sa podarilo aj skôr. Aký gél si pod neho dávate? Alebo stačí aj napr. olejček BiOil? Ďakujem 🙂
Akýkoľvek olej, aj eurový Aviril.
Pocula som od 9tt
Ja som si kupila taky gel ako pri sone pouzivaju
Ja som mala sono gél z lekárne. BiOil mi tak dobre nefungoval.
Nájsť by si už mohla v pohode, ale hľadaj srdiečko úplne dole pri lonovej kosti. 🙂
Ďakujem krásne, baby a nemali ste problém ho prvykrat zapnúť? idem skúsiť kupiť druhú baterku, lebo mne nesvieti, vôbec nejde :( Všetko skúšam podľa návodu, aj baterku sme dali správne a nič…
Nie, len som otočila kolieskom a tak sa zapol....
@gejb zrejme som kúpila prvú batériu zlú, už ide 🤗 akurat teda zatiaľ nič nepočujem
Treba hľadať úplne dole, ako rastú chĺpky. Začni v strede a potom skús ísť pomaly naľavo/napravo. 🙂 Ak nenájdeš, vydrž aspoň pár dní a skús znovu. 🙂
Bud trpezlivá, musíš ísť co najviac dole a skor v liini pod pupkom. Budeš počuť dva tepy = svoj a jeden veeelmi rýchly ako dupot bežiacich koní. A to je bábo
Mne dosiel v nejakom 15tt a trosku to trvalo ale vzdy som srdiecko nasla, niekedy je to pekne o nervy ho hladat, so zvysujucim tyzdnom to uz bude lahsie 🙂 odporucam si lahnut, podlozit krize vankusom, brusko je tak viac vypucene a lahsie sa mi srdiecko hladalo.. ked som doma nemala olejceky, pouzila som akykolvek krem :D ide o to aby nieco “mazalo” a tym zabezpecovalo lepsiu vodivost
Baby ďakujeem, ste zlatička, ale zatiaľ sa nepodarilo nájsť😅 nevadí, budem skúšať ďalej..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som si ho objednala a prisiel mi aj a gelom. Nemala som problem najst srdiecko ale uz som bola vo vyssom tyzdni. Keby sa mi minie ten original gel ( pozri ale mal by byt v baleni) tak by som pouzivala aloe vera gel, ale aj bio oil by mal byt ok.