AngelSounds - skúsenosti

monika259200
13. mar 2023

Ahojte baby, mate prosím niektorá skúsenosti s týmto? Som v 15. týždni a rozmýšľam, že by som si z druhej ruky kúpila tento Angel sound. Zaujímali by ma názory a recenzie či je to dobrá vec alebo ani nie.

tamara456
13. mar 2023

za mňa super tiež som mala z druhej ruky ...ked som si nebola istá že som dlhšie necítila pohyby a pod tak som popočúvala ...počula som myslím už v 11 alebo 13 tt

sonicka19983
13. mar 2023

@monika259200 ja som to mala pri oboch deťoch a proste keď som bábo dlho necítila tak šup išla som počúvať srdiečko.... pre taký dobrý pocit je to fajn...samozrejme toto nie je zdravotnícka pomôcka....je to proste pre laické použitie....pri akýchkoľvek pochybách určite smer lekár.... skôr ako v 22tt som ale nič nepočula...

dominika1922
13. mar 2023

@monika259200 ja mam taký so sondou aj mi hodnoty ukazuje. Už v 12tom som počula🙂 za mňa je to super že ho môžem počuť kedykoľvek potrebujem

danny173
13. mar 2023

Presne ako píšu baby vyššie. Kým som necítila pohyby, bol to perfektný ukludnovac. Keď prešli tie stavy grcania, bolesti pŕs, únavy, proste všetkého, keď zrazu pomaly zo dňa na deň som sa ako tehotná ozaj necítila, toto bola super vec doma. A myslím, že som počula už od 10tt. Len treba vedieť, ako to srdiečko ma byt. Lebo prvých pár dní som počúvala seba, a prišiel na to až priateľ, keď si to dal na brucho a bil takisto ako ja 😃 To naše malé srdiečko ma bit veľmi rýchlo. A ešte aj teraz ho sem tam použijem, 23 tt, keď si ľahnem a hneď nekope. Lebo sme naučení už automaticky, že kope hneď ako si ľahnem. A tiež som ho kupovala z druhej ruky. Úplne obyčajný, tento co je na fotke. Len sluchátka sú k tomu a baterky, a nič viac. Len to treba robiť bud a lubrikacny gélom, alebo napr Bi-Oilom, olejom. Lebo na sucho ta to iba vyplasi, že nič nepočujes, ale s vrstvou oleja to ide jedna radosť.

monika259200
autor
14. mar 2023

@danny173 ďakujem pekne ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre