Angelsound v 14. týždni

28. nov 2024

Ajojte som momentalne 14 tt a chcem sa spytat ako casto ste pouzivali angelsound?

ashleyka
28. nov 2024

Snažila som sa ho používať naozaj čím najmenej🙂 hlavne keď ma niečo zabolelo alebo bol iný výtok alebo proste nejaký podnet,ale niekedy proste len tak lebo som ho chcela počuť ale naozaj dokopy som ho použila cca 6x -7x .Od kedy cítim pohyby leží mi v skrini🙂

ivka2112
28. nov 2024

Ja som ho pouzila raz asi v 12tt a inak vobec🙂

domcavesel
2. dec 2024

Ja som ho používala takmer každý deň pokiaľ som nezačala cítiť pohyby, kľudne ho používaj, veľa doktorov mi povedalo že to na bejby nemá žiadny vplyv

autor
2. dec 2024

@domcavesel dakujem😍😍

spanielka44
2. dec 2024

Aj ja som ho používala naozaj skoro každý deň, keďže o prvé sme prisli tak som počúvala srdiecko až kým som necítila pohyby 🙂

saskia222
5. dec 2024

ja som v 14tt, od 8tt som krvacala casto cca do toho 10teho, behala 2x na pohotovost, bola hospitalizovana…. potom som si obj angelsound a dost ma to ukludnovalo v takych situaciach. teraz som tiez v 14ttc ziadne problemy, poklopem uz nemam, ale cca kazdy druhy den prilozim na minutu, uz cca viem kde je maly. popocuvam, ze je tam, ze ❤️ bije a odkladam. mna to velmi ukludnuje…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre