Angel sounds a nepočujem srdiečko

zuzka2103
10. jún 2018

Ahojte, som v 16 tt a tak som si kupila angel soubd . Nakolko je to prve a vytuzene tehotenstvo. Podla BMI kalkulacky mam 10 kg nadvahu. Vobec sa nemozem dopracovat k tomu aby som pocula srdiecko nasho pokladika . Mate s tym podobne skusenosti. Ani brusko vobec nerastie . Tak mam strach ci je vsetko v poriadku. 😞

pininka
10. jún 2018

Prave kvoli tomu som si to nekupila, aby som nebola v strese. Ja mam ties nadvahu a brucho mi zacalo rast az tak v siestom mesiaci, dovtedy si to ani vacsina ludi nevsimla.

luccy89
10. jún 2018

Vyskusaj dat na najhlasnejsie a trosku to aj potlac na brusku, neprechadzaj rychlo, urcite nieco zachytis. Mne to tiez zo zaciatku moc neslo, som v 13tt

karmela
10. jún 2018

@zuzka2103 musíš pomaličky hľadať a na jednom mieste počkať aj dlhšie keď babatko hopsa hore dole.Ja som väčšinou našla dole ako začína ochlpenie

zuzka2103
autor
10. jún 2018

No vyskusam este posledny raz podla vasich rad ale ked nie uz ma asi porazi 😩

zuzmka
11. jún 2018

olej....je potrebne pouzit olej, ja to mam od sestry a tiez som hladala ako besna a nic, ze asi to je pokazene alebo som divna 🙂 potom prisla sestra a ze plesk olej na brucho a hned sme vsetko poculi 🙂

solene
11. jún 2018

Nestresuj sa 😊 ja som prvé razy hľadala aj 15-20 minút, kým som našla. A prvýkrát som ho zachytila až nejak v 18tt 😉 predstav si to tak, že to srdiečko má len niekoľko milimetrov, takže počuť ho nie je ľahké 😉

shades3
11. jún 2018

Ajoj, je to velmi tazke najst - skus uuuuuuplne dole az pri chlpkoch, a velmi dlho sa to hlada - zapocujes na bokoch svoje srdce (zo zil), a potom take ako dusot koni velmi slabunko a to bude babo. Ja som pocuvala so sluchatkami, to som kepsie zachytila. A niekedy som vobec nenasla a potom panika.. a musis este aj dost tlacit, ale fakt uuuplne nizucko..

hennyinnsbruck
11. jún 2018

Ja som s angel sound tiez nevedela najst - nebola si ista ci je to to.... Kupila si fetal doppler a lahsie najdem kedze ukazuje aky je tlkot srdiecka😍😍😍zamna fetal doppler lepsi ako angel sound

hennyinnsbruck
11. jún 2018

Ja zo zaciatku nasla dole pri chlpkoch (15+6) a od Vcera trosku pod pupkom....

shades3
11. jún 2018

@hennyinnsbruck ja mam tiez fetal doppler..

whatever1
20. jún 2018

Ja som si ho kupila v 17tt a tiez som sa vylakala. Nakoniec sa ale podarilo uplne dole ako zacinaju chlpky. Zaklad je dobry lubrikant ja pouzivam detky olejcek Avril, a ak neni tak postaci obycajny kuchynsky olej. Angelsound pripajam na prenosny Bluetooth speaker namiesto sluchatiek. Je to pocut omnoho lepsie a hlavne je to nahlas. A takto si mozem ten tlkot srdiecka aj nahrat na telefon. Pri hladani treba pomalicky, nie rychlo. A hlavne nepouzivat velmi casto a pri dlho. Ja ho radsej vypinam par sekund na to ako srdiecko najdem. A ak ho nemozem najst dlhsie ako minutu tak si dam pauzu a skusim neskor. Joj a pocula som ze lepsie sa na zaciatku hlada s plnym mechurom, ale to som len pocula😃

nikol889988
3. júl 2020

baby robili ste si aj nahravky do pc alebo mobilu? mne nejako nejde sparovat s bluetooth aj po stiahnuti appky ... ani do pc nejde nahrat nic uz sme zufali

dominikadominika11
26. apr 2021

@shades3 reagujem na ten doppler ze ste ho mali možem sa niečo ohlade neho opitat

shades3
17. máj 2021

@dominikadominika11 áno v kľude, len ma mrzí, nze neskoro odpovedám, už sem často nechodím.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre