Ahojte, som v 16 tt a tak som si kupila angel soubd . Nakolko je to prve a vytuzene tehotenstvo. Podla BMI kalkulacky mam 10 kg nadvahu. Vobec sa nemozem dopracovat k tomu aby som pocula srdiecko nasho pokladika . Mate s tym podobne skusenosti. Ani brusko vobec nerastie . Tak mam strach ci je vsetko v poriadku. 😞
Vyskusaj dat na najhlasnejsie a trosku to aj potlac na brusku, neprechadzaj rychlo, urcite nieco zachytis. Mne to tiez zo zaciatku moc neslo, som v 13tt
No vyskusam este posledny raz podla vasich rad ale ked nie uz ma asi porazi 😩
olej....je potrebne pouzit olej, ja to mam od sestry a tiez som hladala ako besna a nic, ze asi to je pokazene alebo som divna 🙂 potom prisla sestra a ze plesk olej na brucho a hned sme vsetko poculi 🙂
Nestresuj sa 😊 ja som prvé razy hľadala aj 15-20 minút, kým som našla. A prvýkrát som ho zachytila až nejak v 18tt 😉 predstav si to tak, že to srdiečko má len niekoľko milimetrov, takže počuť ho nie je ľahké 😉
Ajoj, je to velmi tazke najst - skus uuuuuuplne dole az pri chlpkoch, a velmi dlho sa to hlada - zapocujes na bokoch svoje srdce (zo zil), a potom take ako dusot koni velmi slabunko a to bude babo. Ja som pocuvala so sluchatkami, to som kepsie zachytila. A niekedy som vobec nenasla a potom panika.. a musis este aj dost tlacit, ale fakt uuuplne nizucko..
Ja som s angel sound tiez nevedela najst - nebola si ista ci je to to.... Kupila si fetal doppler a lahsie najdem kedze ukazuje aky je tlkot srdiecka😍😍😍zamna fetal doppler lepsi ako angel sound
Ja zo zaciatku nasla dole pri chlpkoch (15+6) a od Vcera trosku pod pupkom....
@hennyinnsbruck ja mam tiez fetal doppler..
Ja som si ho kupila v 17tt a tiez som sa vylakala. Nakoniec sa ale podarilo uplne dole ako zacinaju chlpky. Zaklad je dobry lubrikant ja pouzivam detky olejcek Avril, a ak neni tak postaci obycajny kuchynsky olej. Angelsound pripajam na prenosny Bluetooth speaker namiesto sluchatiek. Je to pocut omnoho lepsie a hlavne je to nahlas. A takto si mozem ten tlkot srdiecka aj nahrat na telefon. Pri hladani treba pomalicky, nie rychlo. A hlavne nepouzivat velmi casto a pri dlho. Ja ho radsej vypinam par sekund na to ako srdiecko najdem. A ak ho nemozem najst dlhsie ako minutu tak si dam pauzu a skusim neskor. Joj a pocula som ze lepsie sa na zaciatku hlada s plnym mechurom, ale to som len pocula😃
baby robili ste si aj nahravky do pc alebo mobilu? mne nejako nejde sparovat s bluetooth aj po stiahnuti appky ... ani do pc nejde nahrat nic uz sme zufali
@shades3 reagujem na ten doppler ze ste ho mali možem sa niečo ohlade neho opitat
@dominikadominika11 áno v kľude, len ma mrzí, nze neskoro odpovedám, už sem často nechodím.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prave kvoli tomu som si to nekupila, aby som nebola v strese. Ja mam ties nadvahu a brucho mi zacalo rast az tak v siestom mesiaci, dovtedy si to ani vacsina ludi nevsimla.