Angel Sound

13. aug 2023

Ahojte dievčatá 😊 prosím Vás som v 17tt a vždy nájdem srdiečko na tom istom mieste.. podotýkam že to môj tep neni😄 myslite že je všetko ok ak ho nájdem vždy na rovnakom mieste ? Používam ho tak dva krát do týždňa len cca 2 minúty. Ďakujem vám pekne

viki_00
13. aug 2023

Ahoj, ja začínam 19 tt a používam ho aj každý deň ale len 5 sekúnd… nájdem srdiečko a hneď vypnem.. to iste aj ja mám vzdy nájdem srdiečko na tom istom mieste aj keď sa malý v bruchu krúti a vrtí ako je ho počuť aj inde v brušku ale v právo podbrušku ho vzdy počujem najviac 😀

autor
13. aug 2023

@viki_00 anoooo presne aj ja v pravo presne 😂😂 tak to som rada ❤️

viki_00
13. aug 2023

No akurát dnes som robila a prvýkrát som ho našla v strede podbrušku 🙈😀😀😀😀

miskamicha
13. aug 2023

klud...je to ok.. a ak mozem poradit prestan a tym pre vpastne dobro 🙂

viki_00
14. aug 2023

@miskamicha prečo by musela ? Podľa mňa je oveľa lepšie keď je žena kludna keď ma nejaké pochybnosti ako by sa mala strachovať, angel sound neublíži pokiaľ ho nerobíte každý deň 5 minút a tlačíte na bruško.

miskamicha
14. aug 2023

@viki_00 ja nepisrm ze s tym musi prestat 🙂 bech si kazdy robi co chce. pisem z vlastnej skusebosti ze v prvom tehotenstve som pouzivala takmer denne a stalo sa ze som srdiecko nenasla - od 30tt fonendoskop. a druhe tehu len do 15tt.. tie stresy som uz nechcela.

viki_00
14. aug 2023

@miskamicha akože ja som zatiaľ stále našla, ale posledné 2 dni sa asi hýbe viac lebo je úplne inde ako som stále zvykla ho počuť. 🙈🙈 tiež je to niekedy na nervy to máte pravdu

miskamicha
15. aug 2023

@viki_00 popravde a keby ste srdiecko nenasli tak co v takom skorom stadiu robili ? 🙂 no nic ..veruze nic. treba verit a dufat,ze je vsetko v poriadku 🙂 a foporucujem od 30tt fonendoskop to mi pomohlo ked som necitila pohyby v 38tt a tep bol velmi rychly...isla som na pohotovost a do hodiny na to sa spustil porod😊 drzim palce a nestresujte sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre