Podeľte sa o skúsenosti, keď tu je nejaká baba ktorá je aktuálne v 14tt tak píšte, budem rada keď si vymeníme nejaké skúsenosti 🙂
Ako sa cítite, prešli prvotrimestrálne príznaky/ranné nevoľnosti, únava a podobne? Zdravotne ste v poriadku? ☺️ Taký pokec, keďže sme na jednej vlne.
Ja som aktuálne presne 13+5tt a myslela som, že s príchodom 2. trimestra nebudem už taká unavená, ale mýlila som sa 😅
Dokonca pár dní (od začiatku 14tt) pociťujem nejaké tlaky v podbrušku, ťahanie v podbrušku, bolesť krížov a podobne, čo som doteraz nemala. Hneď prvý článok v google na mňa vypľul, že sa v 14tt objavia čudné pocity v podbrušku, kvôli naťahovaniu väzov, ktoré fixujú maternicu.
No tak poďtee, prispejte aj vy ☺️🙏
@maryetta och 🙈😅 ďakujem za info a upozornenie, nevedela som o tom 🙂
Urcite si zadaj terminovky, je to velmi fajn, vsetky zeny v tom istom tehotenskom tyzdni +/-. Ja som v aprilovkach 👍
@anjelicek26 ďakujem krásne 🥰🙏
Ja som tiež momentálne v 14 týždni mne skočili konečne nevoľnosti rane zatiaľ bez raného vracania už to ako keby ten to týždeň všetko skočili len tu únavu to má veľku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tu ked si zadas v profile termin kedy mas ta to automaticky hodi so skupiny kde budete spolu vsetky terminovky.