Bolo vaše dieťatko na sone v druhom trimestri stále aktívne? Alebo tiež viac menej driemalo? Moje bolo len raz veľmi aktívne, že kopkalo, robilo kotrmelce, inak spinká alebo sa len tak menej hýbe.... Na nete čítam, aké je bábo v tom čase už veľmi aktívne, tak ma to aj trochu znepokojilo
ak sa niečo nezdá, s kľudom k lekárovi, ja som išla tiež raz, keď som necítila pohyby, na nete píšu cca koľko za deň by mala žena cítiť pohyby, ak sa niečo nezdá určite k lekárovi, ja som mala v predu placentu preto som cítila bábo menej, ale čím som mala viac tt už som cítila riadne a aj teraz, ak dlhšie necítim skúšam všetko aby koplo, lebo človek čo čaká tri roky sa fakt bojí a prežíva tehotenstvo inač so strachom, držím palce!
Dietatko v brusku spi 20h do dna... takze vychytat ho na sone spiace je omnoho pravdpodobnejsie, ako to, ze sa bude nejako velmi akcne hybat...
No moja dcéra bola v bruchu tak lenivá, že som musela dennodenne jesť čokoládu, aby sa rozhýbala ... teraz je furt v pohybe, občas rozmýšľam, či ju v nemocnici nevymenili 😀
Neboj sa, moja bola spavá v bruchu az do posledných dní, na sone mi normalne museli rukami nadvihovat a natriasat brucho, aby sa zobudila 😆 nic to neznamená zlé, neboj👍🏼
Bud rada, budeš mat pohoďáka 😏 Naš prvý bol taky, a aj ked som sa s ním veľa hrala, dokazal sa v kľude casom prebavit aj sám.
Druhý bol toroedo už v bruchu, dr ho prvý krát 15 minut merala 😂. A taky aj je.
Pri prvom som mohla kludne variť guláš, pri druhom som rada, keď urobím jednoduché raňajky 😁 Prvý o nejakom splhani na gauč v roku ani nepomyslel, druhy sa už na ňom naucil, ze treba sediet 😅. Jedna činnosť ho baví chvíľočku a už sa nudí. Prvý so mnou v kuchyni stal vo veži a "varil" v svojom hrnci a pojedal, ci som mu tam dala. Tento druhy by neustále ani nesedel tak dlho.
Tak si užiješ asi pohodove kludne dieta. Koliky sa neráta ju, keby náhodou.
Ďakujem veľmi pekne za upokojenie 🙏 včera zastupovala na poradni moju gyn druhá lekárka a spomenula niečo v zmysle, že ostatné deti sú už v 20tt aktívnejšie a ledva ich zmeria a že moje spí, s to som predtým jedla... Tak som teraz čítala na nete k tomu a už sa píše ako sú deti v brušku aktívne a pod., tak som samú seba vystresovala, či je všetko ok 🙈
Moj tusim vzdy spal na tychto vysetreniach, pamatam si, ako ho sestricka na pasoch raz budila, nech predvedie nejaku aktivitu 🙂
To je cisto o nahode. Ja si nepametam ani na jednom sone, ze by sa mala hybala. A to je podla mna z tych aktivnych deti. Pohyby som citila, ale nikdy nie pri sone.
Pocas tohto tehotenstva sa male na 12tt sone hybalo tolko, az som sa bala, ci je to normalne 🙃. Ale asi bolo, ked to doktor nekomentoval. Iba ze ma problem zmerat.
Spalo nonstop. Na ktg som musela robit pomaly stojky aby sa aspon pomrvilo.
Moja bola vzdy leniva a pokojna a aj jej to ostalo 😅
Môj neznášal sona a ctg bolo najhoršie. To aj keď som rodila bol v kľude kým mi pásy nedali. Je to normálne, sú deti a deti. Malý napríklad už od bruska vedel ze prišiel ocko domov. Netuším ako, ja som spala a zobudili ma kopance ze som myslela ze vyskočí. Musel prísť pohladkat pozdraviť a tak sa ukludnil. Ma to doteraz, vždy vie ze ocko príde.
Nas bol cely cas kludny, aj taky je a zostal. Uz ma 4 roky a stale take pomerne kludne dieta, v skolke ho miluju tie ucitelky
Ja som mojho syna necítila skoro cele tehotenstvo, len raz za čas sa ozval. Myslela som aj ja, že bude pohodak ale kde? Neriadena strela od malička.
Naše bábo je pri mojom gynekológovi vždy kľudné, minulú poradňu spinkalo. Za to pri prvom morfologickom screeningu pri druhom lekárovi vyvádzalo tak, že som si myslela, že je z cirkusu ☺️Sme si so smiechom museli dať normálne pauzu, lebo sa mu vôbec nedali odmerať niektoré orgány. Tak som zvedavá ako to bude na ďalšom screeningu. A bábo vraj veľa času v brušku prespsí, tak môžeš byť úplne kľudná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
upokoj sa... ja som moje prvé bábo ani nepočula. niekedy aj mesiac.
narodil sa syn a podľa pediatričky bol neskutočne ako bábo lenivý... najradšej len sedel .