Ako zvládate prácu popri nevoľnostiach a únave?

1katyka1
20. jan 2021

Ahojky dajte nejake tipy tie co vam byva zle a citite sa nafigu, malatne, unavene, ako zvladate pracu? Posieelaam vsetkym vela sil som v 14tt pekny dnik

ajka0207
20. jan 2021

@1katyka1 je veľká šanca že už ťa to prejde. Ale inak ja som v tomto období proste robila menej. Mám šťastie že kolegovia potiahli za mňa.plus teda v práci som bola osem hodín ale okrem toho som len spala a jedla.

fomelka
20. jan 2021

Neboj už by to malo ustupovať, mne nevoľnosti ustúpili až v 16. týždni, takže je stále šanca , že to už prejde 🙂

ivangeline
20. jan 2021

Jedlo. 😁

elizabet173
20. jan 2021

@1katyka1 juj, viem, co prezivas. Bola som na tom rovnako. Ak je to praca v zamestnani, chod na PN. Aj ja som tam skoncila, bola som v praci aj tak nepouzitelna. Ak myslis domacnost, zapriahni partnera, skoriguj domace prace na absolutnr minimum a poziadaj o pomoc koho sa da.

arianna25
20. jan 2021

Ja som sla na pn, pretoze horsie som prezivala stres, a niekolko krat denne som si dala na stole za pc supermana 😄
Taka unava ze som si trieskala celo o klavesnicu ako mi hlavka padala, pricom ja nie som spava kralovna. Smeny dom mala 15-16 hodinove. To sa nedalo.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
staskast
20. jan 2021

@1katyka1 ahoj. Ja som si to zažila prednedávnom. A teda ráno som si odšoférovala do prace, pospala som si v aute 15 minút, v práci sa mi tiež podarilo zaspať. Zatvorila som oči nachvilku po obede a vieš ako 😀 došla som domov a išla som spat. Treba vydržať prejde to.

lulu0123
20. jan 2021

Ja som 3.krat tehotna a s nostalgou spominam na 1.tehotenstvo ked som iba chodila do prace a starala sa o domacnost bez deti🙂.8-10 hodin v praci,potom oddychujes,volne vikendy.To bol luxus.Teraz mam doma 2 deti vo veku 2 a 5 rokov.Cez den nespi ani jedna,naplno idu cely den.Ziadny oddych,ziadny volny vikend🙂A mne je cele teh.tak zle a nevladzem.Ale ine nam neostava ako vydrzat.Drzim palce nech uz nevolnosti prejdu.Ja som bola brutal unavena tak do 16.tt, potom to bolo ako tak ok a od nejakeho 25.tt som unavena stale zas a vsetko ma boli.Teraz som v 29.tt a a velmi dufam,ze cim skor otvoria skolky😀

martyzpp
20. jan 2021

@lulu0123 hejze, 1.tehotenstvo uplna pohoda, lahoda. Ja som mala nevolnosti vzdy poobede a vecer a spat som chodila o 20:00. V 13.tt prestalo. Teraz som druhykrat tehotna a teda pri mojom malom tornade (19mes) som hotova. A to som len v 7.tt a nevolnosti len naberaju na sile 😫.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre