Ahojte dievcata, vsade na diskusiach som sa docitala, ze to zena spozna bez pochyb. Ja som v 25tt a zatial som nic take nepozorovala. Tvrdsie brusko mam ked sa riadne najem ale to je asi normalne aj mimo tehu ci? :D proste taka plnsia sa citim. Ale bolesti nemam, ani nejake hrce v bruchu, ako to niekedy baby popisuju, iba ked sa maly vypuci chrbatikom 🙂 Myslite fakt, ze ked na to dojde, spoznam to? Lebo na poradni ked sa ma pytaju, hovorim ze neviem, nevsimla som si :D
Ver ze to spoznas. Nehladaj nic. Uzivaj si tehotenstvo. Ja som to mala len pri prechadzkach ked som sla rychlo. Inak mi vobec netvrdlo.
To je ako kŕč v lytku. Len nie až take silne 🙂
Dakujem baby 👌😊
@astina jasneee, spoznas neboj.
Normalne ti “skamenie” brucho 😃ale nie tak, ze ho chytis prstom a budes mat pocit, ze je jak kamen 😃 ale dostanes taky krc a to budes hned vediet.
No ja neviem, podla mna nie kazde tvrdnutie brucha musia byt poslickovia. U mna vela robi psychika. Minule ma manzel neskutocne vytocil, normalne som v tom momente citila ako mi stvrdlo brucho. A dcera ma vytocila asi o tyzden neskor, lebo revala ako nepricetna, lebo tusim chcela nejake cukriky. Tak mi po niekolkych minutach vresku rupli nervy a tiez mi v tom momente zacalo strasne tvrdnut brucho. Je to taky velmi neprijemny pocit, ked svaly na celom brucu naraz akoby stvrdli alebo sa tak krcovito stiahli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@astina je to taky stah, akoby si zatala sval, to spoznas, taky krc, ak si to nespozorovala, nebolo to ono 🙂