Baby idem akurát prejsť na femibon 2.. A sú tam po dve kapsuly, čítala som si leták, ale tak radaej sa aj spýtam. To mam naraz jest aj bielu aj červenú tabletu hej? A od koľkej TT ste si asi potierali bruško nejakým olejcekom, proti striam? Akože určite ich asi aj budem mat, ale k femibionu som dostala grátis, tak ze reku idem skúsiť 🙂🤰
Tam to mas oznacene po dnoch... jedna biela a jedna cervena... 😄 vtipne je, ze som si nakupila milion kremov na brucho, po 2 tyzdnoch ma to prestalo bavit, lebo som sa citila lepkava. Do 9.mesiaca som ani kvapku kremu na brucho nedala a nemam ani jednu striu. To je genetika jednoducho...
Ja som si bruško začala natierať kokosový olejom nech sa zvláčňuje pokožka už na začiatku. Niekedy 13tt, 14tt. Ale pravidelne každý deň a ešte aby to bolo príjemnejšie nátierka mi ho manžel a ako bonus aj prsia aby mal motiváciu. Takže každý ve ér príde ci ideme natierat"brusko" 😂
@m_o_n_c_a_k hm dobrý nápad 😃😃🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno 2 tabletky sa užívajú (biela aj červená). Bruško som si do 6 mesiaca natierala telovým krémom. Ale od 6 mesiaca používam Bi oil a zatiaľ mam krásne bruško bez strii (som v 8 mesiaci) tak dúfam, že to tak aj ostane. 🙂