Ahojte. Chcela by som sa len opýtať, či je potrebné na test na cukrovku v laboratoriach Synlab v Prešove niečo priniesť alebo sa nejako pripraviť. Ďakujem za každú radu 🙂
Tak to aby si si putavu knihu zobrala 😉 mne povedala sestrička ze z lekarne na predpis si vyberiem tu vodu a rano o 5:30 ju doma vypijem a na 7:30pridem na krv a hotovo 😉 takze medzitým este aj pospim
Kazda ambulancia ma asi iny system. Ci tiez v Synlabe si bola?
@adeladulova inak zaujimavy postup a nie spravny. Krv sa ma brat nalacno este pred vypitim roztoku. Potom po vypiti po hodine zase krv a potom po dvoch hodinach zase krv. Vsetko odber zo zily.
@adeladulova vieš čo by sa mohlo stať keby si mala cukrovku? Absolútny kolabs.
Najskôr ti musia zobrať z prsta krv aby zistili, či je všetko ok a až potom môžeš vypiť nápoj opätovne berú krv po hodine opäť a po ďalšej opäť. Úplne zlý postup toto
@sono2 ved pisem. Krv sa berce perd aj po vypiti a po hodine a aj po dvoch. Ten horepisany postup
@adeladulova je uplne ze zlyyyyyyyy.
@mimka795 po vypiti napoja ambulance cely cas nesmies ani opustit. Tu nede ani tak o to, ze by niekomu ostalo zle a odpadol, ale vela pohybu skresluje potom vysledok, kedze pohybom odburavas cukor. Mam svokru cukrovkarku (riadnu, nie starecku) a ta musi nie len pichat inzulin ale po kazdom hlavnom jedle (cize ranajky, obed, vecera) minimalne na hodinovu rezku prechadzku.
Ano viem uz to mam za sebou a pisala som ze cakas tam 2 hodky bez pitia jedla a pohybu :D
Tu v Rakúsku ráno nalačno mi vzali krv potom som vypila tu glukózu či čo to je potom hodinu som čakala zase vzali krv a potom ešte raz hodinu čakala a zase vzali krv. medzitým som nesmela ani piť a musela som ostať v čakárni
Prosím vás, kde presnejšie v areáli v PO je Synlab? Nech neblúdim dlho, vďaka 🙂
Ahojte ja by s sa chcela opýtať ten synlab je priamo v areáli Nemocnice ?
@kristinamiscik ano priamo v areali ale blizsie ked od detskej nemocnice a psychiatrii pojdes nez od hlavneho vchodu pri mononloku 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj nie netreba nic 🙂 Len prist rano, zoberu krv z prsta, daju vypit napoj, cakas tam 2 hodky bez pitia jedla a pohybu, zoberu zas krv a ide sa domov 🙂