Ahojte som v 18tt a neviem či som už cítila nejaký pohyb bábätka, dá sa to nejako rozoznať?
mne to pripadalo ako keby som mala motyliky v brusku 😀 take zblnky a tak 😀 to urcite zistis
pokial si este vela nepribrala tak to mozes zistit takym jemnym zblnkanim, motylikmi, proste take jemnucke steklenie. silnejsie dievcence to ale vraj tak skoro necitia ( to mi pivedal dr. ked som v 18 tyzdni tvrdila ze to uz citim) podla neho som mala velmi silnu dutinu brusnu ( ako to onnazval) na taketo skore urcenie pohybov 😒 tak okolo 22 tyzdna to uz budes vediet 100 % rozoznat
Ja som tiež dlho necítila pohyby bábätka, až okolo 23- 24 tt., takže sa neplaš..je to fakt také žblnkotanie, bublinky vypustené.. 🙂 Všetko super prajem.
Ahoj, ja som cítila pohyby prvý krát presne v 18tt a to som bola prvorodička 🙂 Je to akoby také jemné chvenie, slabučký dotyk... Spoznáš to 🙂
ahoj, na jednej strane bruška už pár dní (nie každý deň) pociťujem také jemnučké akoby doslova motíliky :ň je to veľmi príjemné 🙂 🙂 a už som si istá, že to je maličké 🙂 🙂
U mna som si bola ista 17+5tt bolo to take ako ked sa mi v crevach hybe vzduach take fakt bublinky ako by sa hybali alebo praskali. Len na jednej strane potom aj na druhej. Take to bolo ako by som tam mala rybku co z vnutra naraza do brucha. Citila som aj ako sa mala presuva zo strany na stranu urobila sa taka hrcka ktora po chvili zmizla. Vacsinou sa mala ozyvala vecer ked som v klude lezala. Teraz sa ozve kedykolvek 😀
Ahoj,no pri prvom si nepamätám ale pri tejto mojej nezbednici som vedela presne,bolo to 17tt+1 a žiadne bublinky,ona ma rovno začala kopkat 😀 a vyvádza statočne doteraz 🙂 ale už to aj bolí,už má riadnu silu 🙂 to zbadas,najviac sa hybala zo začiatku ked som ležala na chrbte,to sa nedalo nespozorovat 🙂
Uz aj ja citim,ale je to velmi jemnunke kopkanie na spodu bruska mozno aj teba uz kopka len sa na to treba prilis sustredit. 😉Je to super pocit 🙂
Bude to znieť asi vtipne, ale ja som to zozačiatku cítila akoby som mala vetry a a tak mi to bublinkovalo vnútri...Zozačiatku som si vždy ľahla na chrbát, chytila si bruško a vtedy som to cítila najviac 🙂 Krásny pocit 🙂 To je asi to jediné,čo mi na tehotenstve chýba..
ja ked som bola cca v 18tt tak som cítila, také malinké pohyby .. také ako bublinky, alebo ako to mám nazvať ..a ptoom v 20tt už začali byť kopance poriadne ..zistíš to, ja som mala ruku na brušku ja som sa veľa rozprávala s mimi a poviem vám každá maličkosť čo som cítila bolo to najkrajšie ♥
ako keby mi travilo a veru chybaju my tie uplne prve pohyby 😀
kazdy to citi inak treba chvilku pockat a potom si budes ista 🙂
ja som zacitila len teraz v nedelu po prvy krat kopkanie a je to take zvlastne....ale uplne prve som citila skratka ako keby som mala tik v brusku.....ako ked mavam samovolny pohyb svalov.....napr tik na oku, alebo tak podobne...take jemnucke.....
Ahoj presne take bublinky budes citit a ja som citila az v 20 tyzdni
ahojte, ja som od 18 tt uz citila ze je to babatko, tiez to bolo ako tik, ked ti trha svalom, teraz som v 21 tyzdni a uz aj ked pozerame s manzelom na brusku pekne vidime kopanceky 🙂 je to naozaj nadhera 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je to taký pocit ako keby bublinky, tak som to cítila ja 😀