Ako prežívate druhý trimester?

9021helena
28. apr 2013

Malo by sa mi polepsit ale ja sa citim horsie a hormony so mnou hadzu jedna radost ja uz fakt nevladzem a mam z toho len depresie.... ☹

0550
28. apr 2013

ja už mám po všetkom no pamätám si to veľmi dobre neni tomu ani rok 🙂 vAsi ťa nepoťeším ale mne doktor hovoril stále že tieto moje stavy nebudú trvať celé tehotenstvo že to prejde iste prešlo. Nič neprešlo celé tehotenstvo so mnou hormony robili čo chceli ,bývalo my zle nevolnosti potom zase depresia atd furt so mnou niečo plieskalo ☹ Poradím ti iba jedno treba to vydržať.Ale každá znás má iný organizmus možno to prejde 🙂 Držím palec

galaxy
28. apr 2013

Ja som sa začala konečne poriadne tešiť 🙂

trish31
28. apr 2013

Ja zatiaľ konečne dobre,až na svinsku bolest zubov ale konečne si to pomaličky začínam užívať

9021helena
autor
28. apr 2013

ja som uz vcera mala celkom fajn den s energiou ale vecer hroza nemohla som spat a ta nevolnost neprechadza no fuj...:((((

doliva
28. apr 2013

Bolesť zubov...To poznám...už len vydržať 😀 ja mám k tomu ešte alergiu hnus a hrôza 😖

libertine
29. apr 2013

no mne sa akurat zacina. citim sa bezproblemovo. mne akurat vadia tie hrozne vysetrenia, cakam na vysledky. ja sa hrozne bojim.

janka7744
29. apr 2013

no ja si to už tiež konečne začínam užívať, bruško pomalinky rastie, tento týždeň ideme na kontrolu, keby ešte tá alergia zmizla bolo by to fantastické 😎

livocka21
29. apr 2013

noo tak raz sa smejem a z nicoho nic som nahnevana 🙂, pouchnu mi nohy....raz som plna enrgie a raz mam problem rano vstat... raz tak raz tak...bolia ma krize a mam pocit ze som tehotna uz 100 rokov 🙂 takze takto... no radujem sa 🙂

12janka12
29. apr 2013

mne tiez zacali puchnut nohy; plus teraz to teplo a sedave zamestnanie... inak sa strasne moc tesime 🙂 🙂 🙂

bramborix
30. apr 2013

ja som pribrala uz 6 kil mam zo seba traumu neviem sa dat dokopy a citit sa pekne :( a moja povaha sa uplne zmenila....jeden den plačem o par hodin som taka stastna ze konec...a tiez mam pocit ze uz asi 100 rokov som tehotna :D ale aj cez to všetko si stale spomeniem ze musim mysliet na male bejby a byt v klude 🙂 ale tak kazdy preziva tehotenstvo inak kamsoka je v 24 tyzdni a hovori ze sa citi tak super ako nikdy pred tym ! ze ma vela vela energie co je moj uplny opak :/

trish31
1. máj 2013

@libertine neboj sa tie vysledky aj tak nezmenis

majca1581
2. máj 2013

no ja citim aj taky mensi tlak v brusku 🙂

beatka1988
5. máj 2013

No ja som vstupila do druheho trimestru,chvilku mi bolo fajne,a opat zle:( hlavne ta chut v ustach ...bozeeee...ako keby cele zelezne lesenie som ocmulala,zaludok nevie co chce...a hlavne zatial ma to tak vycerpava,ze sa uplne tesim na to uzivanie ...

vierka987
5. máj 2013

mne je tak ako na zaciatku tehu,cize citim sa ako keby som ani tehu nebola,menia s ami len miery..,zatial plus 3,ale mam pocit,ze viac.... 🙂 🙂 🙂 🙂

ppetinka
6. máj 2013

Ja som sa tešila, že nástupom 2.trimestra mi bude lepšie, ale zatiaľ nič moc. Žalúdok sa mi ukľudnil niekedy medzi 10 -11 týždňom a zase sa mi začína objavovať plávanie žalúdka fuj :( Mám pocit, že som stále hladná, začína ma bolieť bedrový kĺb ... a pachy mám pocit, že mi vadia ešte viac :( Ach jaj. snáď mi to prejde a budem si užívať. 😉

beatka1988
6. máj 2013

Ako ta chapem...
@ppetinka

cicak
15. máj 2013

toto je moje druhé tehotenstvo a pri prvom mi nič nebolo,úplne bezproblémové,len cez leto opuchnuté nohy 🙂 no a teraz hrúza, nevolnosti a maximálna únava....najhoršie je,že človek by aj chcel vracať a nič,len zle...a včera to bolo asi najhoršie,celý deň mi bolo zle a celý deň som len spala a dnes zatiaľ všetko ok....fúfam,že to je už preč! 🙂

evinkaaa
23. máj 2013

Ja sa citim uplne skvelo. Nemala som ziadne nevolnosti, len dost velke bolesti a mala som dodrziavat klud. Ale nic tragicke. Toto sa uz zlepsilo a teraz sa citim fantasticky a tehotenstvo a hlavne brusko si neskutocne uzivam. Ziadne nalady som nemala a ani nemam, takze u mna naozaj v pohode. 😉

misicka20
24. máj 2013

Ja odkedy som vstupila do druheho trimestra je to horsie ako v prvom. V prvom trimestri som mala problem iba rano, ked som vstala. Hned som musela nieco zjest, aby mi nebolo nazvracanie. Inak som vobec nezvracala.Pomahalo to cele tri mesiace, no ako som vstupila do druheho trimestra, nevolnosti su intenzivnejsie. Zatial nezvraciam iba ma velmi bolieva zaludok..niekedy mi je zle aj ked idem spat..

ppetinka
25. máj 2013

@misicka20 a nerobí sa ti náhodou kyselina ? Lebo aj z toho zvykne bolieť žalúdok. Ja som včera zjedla špagety s kečupom, zapila trochou vody, na to asi o 20 min trošku nanukovej torty a žalúdok ma teda fajne bolel asi ešte min. 3 hodiny ....skús sledovať, čo papáš, lebo vraj od 2. trimestra majú tehuľky problém s kyselinami a záhou ... Držím prsty 🙂

misicka20
25. máj 2013

Skusim si to odsledovať a dakujem za radu 😉 zatial mam od zaciatku tehotenstva odsledovane, ze nemozem zjest ani kocku cokolady, inak ma boli zaludok. Ale kekse mozem 🙂

ppetinka
29. máj 2013

@misicka20 u mňa je zabijacká kombinácia čokoláda + minerálka ... fuj 😀

misicka20
31. máj 2013

Ja ssomnastastie cokoladu vysadila hned na zaciatku tehu...lebo ma bolieval zaludok 😀 skus nejake keksiky tie by mohli byt v pohode

ppetinka
31. máj 2013

@misicka20 ono kým zjem len samotnú čoko, je to ok, ale keď to zapijem vodou tak ..... 😀

lucyliena
3. jún 2013

ach jaj ja uz ani neviem co mozem a co nemozem zjest. ..☹ proste moj zaludok si zije svoj vlastny zivot...vrucne ocakavam kedy pride to zlepsenie ked sa uz nebudem rano, na obed i vecer objimat s wc misou, ked budem mat energiu a uzivat si tehulkovanie a budem taka ta naradostena buduca mamina...ale zatial nic...:D zatial si to odnasa buduci tatino, lebo to on za vsetko moze :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre