Ahojte žienky,
chcem sa Vas opýtať, či bolo presné keď Vám lekár určil pohlavie v tomto období, už by som rada kupovala oblečenie a čítala som o tom, že sa narodilo dieťatko presne opačneho pohlavia ako povedal doktor😅 tak ma zaujíma ako ste to mali.
Ďakujem za odpovede!
Vacsinov v 20tt na velkom utz uz je to krasne videt. V 16tt koze byt tiez. Ale radsej by som pockala.
Moja dr ma super dráhy dobra ultrazvuk. Od 15 týždňa hovorila, že bude chlapec a aj bol. Kamoskinej znamej celé tehu dr t rdil, ze bude mat dievčatko. Zariadenie izby dievčenské, steny a oblečenie ľade do ružová. A šup chlapec 😂.
Tak si vyber.
Do 20tt urcite nie, to zalezi ako je dieta otocene, Ale urcite nekupuj ruzovy kocik, len s tym, ze to vyzera napriklad na dievca
včera sa ma na kontrole (16t+4) spýtal doktor, či chcem vedieť a ja ze áno a on tak na istotu ze chlapček, tak ja hneď objednala maskačové dupačky 😁 len potom som začala mať pochybnosti
Ahoj,tak nám v 14tt povedali na 99% dievčatko,ale stále s tým nerátame 🙂 túto stredu ideme na morfo usg,to budem 21-22 tt,veľkú nádej vkladám do toho,v tom období sú už pohlavné orgány vyvinuté a viditeľne dobre na dobrom usg..ja sa už tiež teším na nákupy ale myslím že tak skoro ešte nie je dobré spoliehať sa na dohady doktorov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je velmi individualne, zalezi ako je dieta otocene, niektore zeny nevedia ani pred porodom co to bude 😀 ale mozes si zaplatit test z krvi a budes mat 100% istotu