Ako oslovujete Artura?

marykate
7. sep 2017

Cakam chlapceka, a manzelovi sa velmi paci meno Artur. No vobec netusim Ako by sme ho oslovovali, len Arturko? Mne sa paci: Dominik, David.

mrkvicka060
7. sep 2017

Mozno aj Arty 🙂 pekne celkom

marykate
autor
7. sep 2017

Arty, znie celkom fajn. Dakujem🙂

janickacrazy
7. sep 2017

@marykate V Česku volajú aj Artík, ale mne osobne sa to veľmi nepáči.

mirka17
7. sep 2017

@marykate na ihrisku jedna mamička oslovuje svojho syna artura - Arči. celkom sa mi to páči,

deti95060810
7. sep 2017

Arto? mne sa to meno nepáči.ani nepoznám nikoho s tým menom...

mircalla
7. sep 2017

Syn mal spoluziaka a uplne jednoducho Artur

keyneska
7. sep 2017

Tuško 🙂

cailana
7. sep 2017

My doma Artur.v skolke Arturko.😉

tatranka86
7. sep 2017

známa oslovuje svojho syna Aťo, Aťko, Artur alebo Arturko 🙂

lusyc
7. sep 2017

Atik

libka1
7. sep 2017

Máme v rodine. Volajú ho Arturko, Arči. Toto meno nie je to zrovna moja šálka kávy. K dospelému mužovi sa mi Artur ešte celkom hodí, ale k malému dieťatu vôbec nie.

vlasta1818
7. sep 2017

Podľa mňa Artur by mal byť Artur, mne sa nepáčia žiadne tie skomoleniny mena. Artur je krásne meno samé o sebe.
Aťo, Aťko, to nie je podľa môjho gusta. Arturko 🙂

arturovamama
7. sep 2017

Nas Artur je jednoducho Artur 😁 al. Arturko,.ziade skomoleniny..osobne nechapem naco vyberate detom mena ked ich aj tak planujete inak volat..nemyslim,ze ak ho oslovujeme pravym menom ,je to necitlive alebo tvrde..jednoducho tak sa vola,.

babatkoo
7. sep 2017

Ja mam doma 2 rocneho: Arturko Artik Artiček Atko Arty Artiačik 🙂 vonku ho mensie deticky pod 2 roky volaju Atuko a velmi vela dospelych Artiček.

oriesocek
7. sep 2017

mam kolegu a Artur (ale on je uz velky🙂 ). Ini kolegovia maju rozne zdrobneniny a upravene mena (Julia - Julka, Julca, Julinka), ale Artura volame iba Artur.

stellasweet
7. sep 2017

Artur je velmi pekne meno. A dlhe je tak akurat, ze ho nie je treba skracovat. Ci komolit? Artur,Arturko. Pekneeee.

stellasweet
7. sep 2017

A mne sa jednoznacne paci viac ako Dominik,alebo David.

jallka11
8. sep 2017

mne sa artur tiež celkom pozdáva 🙂 ja by som ho kľudne volala aj arty a normálne arturko, možno je to dlhšie ale veď to nevadí 🙂 je to pekné meno

keira
8. sep 2017

len nie Arty, to nieee

juliet86
8. sep 2017

Podla mna artur je pekne meno. Ide o to ci sa ty vies s tym stotoznit. A ci sa hodi k priezvisku. Artur Mrkvicka nic moc Artur Madaras v pohodke 😂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marykate
autor
8. sep 2017

Dakujem velmi pekne za vsetky komentare😀Zijeme v zahranici, tak tu by ho isto vsetci volali celym menom Artur. Vsetky deticky sa tu volaju celym menom aj v skolkach aj v skolach. K priezvisku sa tiez hodi. Pisal by sa Arthur. No stale neviem...

janickacrazy
8. sep 2017

@marykate Ak nie si s ním stotožnená, tak ho nedávaj, meno by sa malo páčiť obom rodičom podľa mna, nielen jednému. My sme vždy vyberali spoločne a bol to dlhý proces. Napísali sme si obaja na lístky viac mien, ktoré sa nám páčia a postupne sme škrtali, nakoniec ostalo to jedno, trvalo to aj niekoľko týždnov u nás.

lumi13
8. sep 2017

kamaratka ma Artura a od malicka ho volala Turo ....mne to pride strasne skarede :(

tinapa
8. sep 2017

@marykate Najkrajšie je podľa mňa Aťo, Aťko.

zuzka38
8. sep 2017

Môjho volame artur, arturko plus rôzne nickname

V skolke skusali Arťo, artik fuuu to predychavam a snazila som sa ho naučiť ak sa mu nepaci ako ho oslovuju aby povedal volajte ma...

zuzka38
8. sep 2017

@lumi13
Niekedy môjmu poviem Turinečko😝

babatkoo
8. sep 2017

@marykate aj ja mam th Arthur (k priezvisku sa velmi hodi). Meno je to krasne a velmi silne, s krasnym vyznamom. Arth znamena medved= muz silny ako medved. Co na mojho Arthurka uplne sedi 😉

slavka88
23. sep 2024

My máme Artura..voláme ho Artur, keď bol malý tak Arturko.. starí rodičia sem tam Arturik.. teraz má 9r a cca. od 6r je už len Artur... Nepáčia sa mi žiadne skratky tohto mena, aj sa veľa ľudí pýtalo ako ho volať ako bábätko.. no jednoducho jeho menom ARTUR

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre