Cakam chlapceka, a manzelovi sa velmi paci meno Artur. No vobec netusim Ako by sme ho oslovovali, len Arturko? Mne sa paci: Dominik, David.
Arty, znie celkom fajn. Dakujem🙂
@marykate V Česku volajú aj Artík, ale mne osobne sa to veľmi nepáči.
Arto? mne sa to meno nepáči.ani nepoznám nikoho s tým menom...
Syn mal spoluziaka a uplne jednoducho Artur
Tuško 🙂
My doma Artur.v skolke Arturko.😉
známa oslovuje svojho syna Aťo, Aťko, Artur alebo Arturko 🙂
Atik
Máme v rodine. Volajú ho Arturko, Arči. Toto meno nie je to zrovna moja šálka kávy. K dospelému mužovi sa mi Artur ešte celkom hodí, ale k malému dieťatu vôbec nie.
Podľa mňa Artur by mal byť Artur, mne sa nepáčia žiadne tie skomoleniny mena. Artur je krásne meno samé o sebe.
Aťo, Aťko, to nie je podľa môjho gusta. Arturko 🙂
Nas Artur je jednoducho Artur 😁 al. Arturko,.ziade skomoleniny..osobne nechapem naco vyberate detom mena ked ich aj tak planujete inak volat..nemyslim,ze ak ho oslovujeme pravym menom ,je to necitlive alebo tvrde..jednoducho tak sa vola,.
Ja mam doma 2 rocneho: Arturko Artik Artiček Atko Arty Artiačik 🙂 vonku ho mensie deticky pod 2 roky volaju Atuko a velmi vela dospelych Artiček.
mam kolegu a Artur (ale on je uz velky🙂 ). Ini kolegovia maju rozne zdrobneniny a upravene mena (Julia - Julka, Julca, Julinka), ale Artura volame iba Artur.
Artur je velmi pekne meno. A dlhe je tak akurat, ze ho nie je treba skracovat. Ci komolit? Artur,Arturko. Pekneeee.
A mne sa jednoznacne paci viac ako Dominik,alebo David.
mne sa artur tiež celkom pozdáva 🙂 ja by som ho kľudne volala aj arty a normálne arturko, možno je to dlhšie ale veď to nevadí 🙂 je to pekné meno
len nie Arty, to nieee
Podla mna artur je pekne meno. Ide o to ci sa ty vies s tym stotoznit. A ci sa hodi k priezvisku. Artur Mrkvicka nic moc Artur Madaras v pohodke 😂
Dakujem velmi pekne za vsetky komentare😀Zijeme v zahranici, tak tu by ho isto vsetci volali celym menom Artur. Vsetky deticky sa tu volaju celym menom aj v skolkach aj v skolach. K priezvisku sa tiez hodi. Pisal by sa Arthur. No stale neviem...
@marykate Ak nie si s ním stotožnená, tak ho nedávaj, meno by sa malo páčiť obom rodičom podľa mna, nielen jednému. My sme vždy vyberali spoločne a bol to dlhý proces. Napísali sme si obaja na lístky viac mien, ktoré sa nám páčia a postupne sme škrtali, nakoniec ostalo to jedno, trvalo to aj niekoľko týždnov u nás.
kamaratka ma Artura a od malicka ho volala Turo ....mne to pride strasne skarede :(
Môjho volame artur, arturko plus rôzne nickname
V skolke skusali Arťo, artik fuuu to predychavam a snazila som sa ho naučiť ak sa mu nepaci ako ho oslovuju aby povedal volajte ma...
My máme Artura..voláme ho Artur, keď bol malý tak Arturko.. starí rodičia sem tam Arturik.. teraz má 9r a cca. od 6r je už len Artur... Nepáčia sa mi žiadne skratky tohto mena, aj sa veľa ľudí pýtalo ako ho volať ako bábätko.. no jednoducho jeho menom ARTUR
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozno aj Arty 🙂 pekne celkom