Ako často praktizujete tehotenské cvičenie?

rybkastastia
26. feb 2021

Ahojte baby chcela som sa opýtať či ste tu také, ktoré sa na pôrod pripravujete nejakými cvičeniami zameranými pre tehotná ako joga, pilates ??? A ako často cvičíte do týždňa ?
Ja som momentálne v 16 tt a chcela by som cvičiť jogu, len neviem či je to vhodné vzhľadom k predchádzajúcemu potratu, toto tehotenstvo mám všetko v poriadku, chvalabohu bábätko je zdravé a nemám žiadne komplikacie.

petamich
26. feb 2021

@rybkastastia cvicim 2-3x do tyzdna ako sa mi podari, mala som pred tym dva potraty, cvicim kolko vladzem, nesilim to a cvicim cvicenia pre tehotne, kde tie cviky uz su prisposobene

rybkastastia
autor
26. feb 2021

@petamich jej super ďakujem , určite budem cvičiť už som skúsila doma jedno také cvičenie pre tehotné a bolo to fajn , skôr zamerané na dych
😊
Len som si nebola istá či môžem vzhľadom na ten potrat lebo ma strašili rodina a priatelia že by som nemala cvičiť že to mám už akokeby rizikové tehotenstvo vzhľadom na predchádzajúci potrat ale mne lekárka nič nevravela o rizikovom tehotenstve , nevieš ako sa to berie ???

petamich
26. feb 2021

@rybkastastia predchadzajuci potrat podla mna nerovna sa rizikove tehotenstvo, mozno sme kusok rizikovejsie, hlavne v tom 1. trimestri, ale keby si bola rizikova lekar ti isto povie a 1. trimester uz je za nami 🙂 v 1.t mi lekar vravel, aby som bola opatrnejsia a ziadne silove a kardio cvicenia a radsej kludovejsi rezim, teraz sa ale tvari, ze je vsetko v poriadku a drobec je tiez, tak som aj ja zacala cvicit par tyzdnov dozadu, keby si postrehla akykolvek nekomfort, spinenie, bolest, tak potom by som sa s nim radsej poradila ale opatrne cvicit podla mna mozeme 🍀🤞🏻

ja napr. nie som ani PN normalne pracujem a ani nemam diagnozu rizikove tehotenstvo a to mam 35 a dva mikro-potraty (v skorsom stadiu za sebou), picham si fraxiparine...a lekar nic :D :D ze vsetko je ako ma

petamich
26. feb 2021

@rybkastastia este som chcela dodat, ze pripadne sa ho spytaj ;) aby si zbytocne nebola "v strese"

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre