Ahojte baby chcela som sa opýtať či ste tu také, ktoré sa na pôrod pripravujete nejakými cvičeniami zameranými pre tehotná ako joga, pilates ??? A ako často cvičíte do týždňa ?
Ja som momentálne v 16 tt a chcela by som cvičiť jogu, len neviem či je to vhodné vzhľadom k predchádzajúcemu potratu, toto tehotenstvo mám všetko v poriadku, chvalabohu bábätko je zdravé a nemám žiadne komplikacie.
@petamich jej super ďakujem , určite budem cvičiť už som skúsila doma jedno také cvičenie pre tehotné a bolo to fajn , skôr zamerané na dych
😊
Len som si nebola istá či môžem vzhľadom na ten potrat lebo ma strašili rodina a priatelia že by som nemala cvičiť že to mám už akokeby rizikové tehotenstvo vzhľadom na predchádzajúci potrat ale mne lekárka nič nevravela o rizikovom tehotenstve , nevieš ako sa to berie ???
@rybkastastia predchadzajuci potrat podla mna nerovna sa rizikove tehotenstvo, mozno sme kusok rizikovejsie, hlavne v tom 1. trimestri, ale keby si bola rizikova lekar ti isto povie a 1. trimester uz je za nami 🙂 v 1.t mi lekar vravel, aby som bola opatrnejsia a ziadne silove a kardio cvicenia a radsej kludovejsi rezim, teraz sa ale tvari, ze je vsetko v poriadku a drobec je tiez, tak som aj ja zacala cvicit par tyzdnov dozadu, keby si postrehla akykolvek nekomfort, spinenie, bolest, tak potom by som sa s nim radsej poradila ale opatrne cvicit podla mna mozeme 🍀🤞🏻
ja napr. nie som ani PN normalne pracujem a ani nemam diagnozu rizikove tehotenstvo a to mam 35 a dva mikro-potraty (v skorsom stadiu za sebou), picham si fraxiparine...a lekar nic :D :D ze vsetko je ako ma
@rybkastastia este som chcela dodat, ze pripadne sa ho spytaj ;) aby si zbytocne nebola "v strese"
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rybkastastia cvicim 2-3x do tyzdna ako sa mi podari, mala som pred tym dva potraty, cvicim kolko vladzem, nesilim to a cvicim cvicenia pre tehotne, kde tie cviky uz su prisposobene