Aké silné majú byť pohyby dieťatka v 20. týždni?

majkabr
4. aug 2013

Ahojte babenky chcem sa spýtať aké silné ste cítili pohyby v tehotenstve v 20 tt ???? Toto je moje prvé tehu a ja to cítim len tak slabo aj to neviem či si nenahováram. Aj to len večer keď zaspávam.

saska.t
4. aug 2013

Neboj to je normalne pri prvom babätku 22-24 tt uz budes presne vediet,ze je to mimi,teraz je to len take vlnenie,steklenie,pockaj ked pridu rany 😀 😀

cinkatko
4. aug 2013

Rika se v prvnim tehotenstvi to muze zena citit i pozdeji. A pak v dalsim tehotenstvi uz i drive 🙂 Kazdopadne to asi bude ono. Uvidis, jak te bude doopravdy kopat - to te bude budit i v noci 😀 Mne se stavalo, ze jsem nemohla cestovat autobusem a ani autem. Tak mi v brisku mala poskakovala a taky kopala, az jsem z toho pak i zvracela 😀 A tak jsem musela kazdou cestu jist a jist... Pak bylo vse OK 😀

tiumen
4. aug 2013

prvé pohyby som cítila v 17-18tt.. Ale záleží aj od toho kde je placenta uložená.. Takže v 20tt boli už aj pekne viditelné

lutia
4. aug 2013

ja som mala len take lahucke pohyby a tiez som nevedela ci sa mi to len zdalo alebo to bol maly lebo to trvalo len taku sekundu, dve 🙂) a co sa tyka neskorsieho tak maleho som vzdy citila len tak slabo, jedine co tlacil bolo vtedy ked som si sadla do auta....inak som si stale vsimala ci citim pohyby po cele tehu lebo pohyby maleho vzdy boli jemnee

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre