Aké máte brušká na konci štvrtého mesiaca?

miushik765
17. apr 2016

Ahojte maminy hlavne prvorodičky aké máte alebo ste mali brušká na konci 4mesiaca? Toto je moje v 16tt+3 🙂 Kedy vám vybehlo také poriadne gulaté bruško? Moje zatial vyzerá len akoby som sa veľmi najedla 😝 Za fotky budem rada aj keď viem že je to individuálne ;)

bluka2
17. apr 2016

Velmi podobne ako ty. Viem, ze v 16tt som to oznamila verejne v praci a este to nebolo vidno - aj ked ja som to samozrejme videla 😉

petulda333
17. apr 2016

Fotene po jedeni..take poriadne som mala okolo 28tt

rheuska
17. apr 2016

Toto bolo okolo 18 tyzdna. Ale aj teraz sa mi este smeju, ze som najedena. No tazko sa mi pribera. Som 32 a mame o 4,5 kila naviac iba. Z toho mala ma viac ako 2.

adud21
18. apr 2016

Ahoj. Toto bolo fotene v 17tt. Tiez sa mi v robote smeju ze vyzeram akoby som sa riadne najedla.

cammille
18. apr 2016

Ja som pri vsetkych styroch detoch v 16tt mala zhruba take brusko ako ty
@miushik765 tak viditelne vybehlo az cca v 24-25 tt, dovtedy som vyzerala len ako dobre najedena 😊

p_etrisha
18. apr 2016

Mne v 16tom konečne vybehlo 🙂

miushik765
autor
19. apr 2016

Takto vyzera v skoro 17 🙂 a to som stále len 2kg pribrala a som priemernej postavy 🙂 Kedy ste začalu citiť pohyby ako prvorodičky? Ja mám už dlhšie pocit že je to ono ;)

lucy1311
19. apr 2016

po 20tyzdni

ve_ro_ni_ka
18. máj 2016

17tt 🙂

birbalka
18. máj 2016

Baby vsetky vyzerate super. Ste krasne maminy 😊 Skoda ze neviem najst svoje foto z tehu. Vo 4 mes som nemala ziadne ani pri jednom. Mne sa tak vyhuplo az po 6 mes. Pri druhom som pribrala len 6 kg. Drzte sa 😇

slavciatko
22. máj 2016

16+3

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre