Ahooj baby neviete my povedat vysledok z screeningu z downovho syndromu v 2 trimestry my vysiel 1:840 to je zle ci normalny vysledok ? Mam 25 rokou Dakujem
@c_est_la_vie dakujem velmi pekne len ma to trosja vystrasilo :( davala som si robit aj trisomy test v 20 tyzdni a vyslo my ze babetko je zdrave tak sa nemam asi coho obavat ci? 🤔
@miriam7979 nerob si zbytocne ziadne starosti, testy ti vysli dobre
@miriam7979 to je v pohode... (ak sa da tym testom vobec verit)...ja som mala 1:250, preplakala som vikend a v pondelok som sa mala rozhodnut, ci podstupim amnio. Muz sa ma spytal, ze ak aj pojdem na amnio a nebodaj sa DS potvrdi, ci by som ho uz nechcela... Taky preplesk, po ktorom som prestala revat, na amnio som nesla a narodil sa nam absolutne zdravy chlapec 🙂.
Ja som mala vysledok 1:30.. mala som 29 rokov a maly sa narodil zdravý
Baby tak ste ma upokojili teraz som len videla v papieroch ake mam vysledky lebo som menila lekarku a som si to pozrela v karte ale davala som si robit aj trisomy test c 2p tyzdni a vyslo my ze zdrave babetko tak myslite bemam sa coho obavat ze? 🙏🙏🙏
Presne. A keby si to vedela tak co...pôjdeš na potrat? 🤦♀️
@miriam7979 myslím že nie je sa čoho obávať... mňa strašili celé tehotenstvo,nebolo dňa čo by som nerevala že moje dieťa bude mať tento syndróm,posielali ma aj na potrat, že dr to vybaví ak chcem aj vo vyššom štádiu tehotenstva. Som taká rada, že som mala vlastnú hlavu a vedela že všetko zvládnem a na potrat som ani nepomyslela i keď ma každý prehováral... Viď. Aktuálne môj 3rocny syn.
To ti vyšlo z tripple testu?
Za prvé tie vychádzajú väčšinou dosť blbo a za druhe nie je to zlý výsledok.
Určite máš v brušku zdravé dieťatko 🙏❤️❤️
Ja som mala 1.560 a mala je zdrava
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miriam7979 je to male riziko. Znamena to ze 1 z 840 bab s rovnakymi vysledkami sa narodi down, co vobec nie je vela.
Pri riziku mensom ako 1:100 sa robia dalsie vysetrenia