6 rokov žijem v zahraničí. Môžem na Slovensku absolvovať sono vyšetrenie?

mamulik10
6. aug 2022

Ahojte mamičky vyše 6 rokov žijem v zahraničí. Mám tam svoju poisťovňu lekárov... A taktiež aj gynekológa som v 16tt a mám mať v Pondelok screningové vysetrenie. Chcela by som sa Vás spýtať poradiť či je možné toto vyšetrenie absolvovať aj na SVK či nemáte niekto skúsenosti. Alebo ste nieco podobne neriesili. Vopred dakujem za každú odpoveď...

mogaa
6. aug 2022

@mamulik10 na Slovensku jedine ako samoplatca a je otázne ktorý gynekolog ťa vezme, lebo môže a nemusí....treba si obvolať gynekológov a povedať že chceš absolvovať tehotenské vyšetrenie ako samoplatca...samozrejme si prines všetky výsledky

aaadkaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sapetka
6. aug 2022

@mamulik10 ale tento typ vysetrenia sa na svk robi v 12/20/30tt pokial viem.

diaalex
6. aug 2022

@mamulik10 žijem tuto a všetk sona som si platila u súkromníka

luccija
6. aug 2022

@mamulik10 na to sa nevztahuje ten e formular?ak nie, normalne si niekde zaplatis ako samoplatca urcite Ta neodmietnu

mamulik10
autor
6. aug 2022

@sapetka to mi je jasné mala som covid A lekár v zahraničí dovolenku preto tak neskoro. 🤪

kiki68
6. aug 2022

@mamulik10 ano mozes , bud cez Formular z poistovne danej krajiny, alebo ako samoplatca. Len si to obvolaj, ze kde vezmu. Ale sukromne vacsie centra vezmu bez problemov .

vilma7
6. aug 2022

Áno, ja som bola u Dr.Grochala na vyšetrení.

syslik81
6. aug 2022

ja som mala elkove vysetrenie krv sono gynda etc ... platila som si to .. nebolo to drahe max do 1-- ani nie .. uz je to ale neaky ten rok nazad .. ak nemas vybaveny form s1 a nejedna sa ani o emergency tak si to hradis sama .. ja som si skocila aj na 3d sono .. tam mi dr vsetko pozrel niekde v pezinku ak sa nemylim

sapetka
6. aug 2022

@mamulik10 aha chapem.. a neda sa to dodatocne urobit u tvojho gyn? Neviem kde v zahranici si ale ja som v nemecku a tu su napr tie tri skriningy zadarmo kdezto na svk su prave tieto tri hradene pacientkou

stastenka42
7. aug 2022

@mamulik10 na priamu platbu môžete všetko..dnes to už nieje problém..

loginexistuje
7. aug 2022

@mamulik10 jasne ze mozes na priamu platbu uplne v pohode

maciatkolulu
7. aug 2022

@mamulik10 môžeš, kľudne zavolaj, aj tak poväčšine sú súkromný. Neviem teda odkiaľ si, ale ešte môžeš skúsiť dat preplatiť v krajine, kde si poistená.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre