Ahojte mamičky vyše 6 rokov žijem v zahraničí. Mám tam svoju poisťovňu lekárov... A taktiež aj gynekológa som v 16tt a mám mať v Pondelok screningové vysetrenie. Chcela by som sa Vás spýtať poradiť či je možné toto vyšetrenie absolvovať aj na SVK či nemáte niekto skúsenosti. Alebo ste nieco podobne neriesili. Vopred dakujem za každú odpoveď...
Áno, ja som bola u Dr.Grochala na vyšetrení.
ja som mala elkove vysetrenie krv sono gynda etc ... platila som si to .. nebolo to drahe max do 1-- ani nie .. uz je to ale neaky ten rok nazad .. ak nemas vybaveny form s1 a nejedna sa ani o emergency tak si to hradis sama .. ja som si skocila aj na 3d sono .. tam mi dr vsetko pozrel niekde v pezinku ak sa nemylim
@mamulik10 na priamu platbu môžete všetko..dnes to už nieje problém..
@mamulik10 jasne ze mozes na priamu platbu uplne v pohode
@mamulik10 môžeš, kľudne zavolaj, aj tak poväčšine sú súkromný. Neviem teda odkiaľ si, ale ešte môžeš skúsiť dat preplatiť v krajine, kde si poistená.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mamulik10 na Slovensku jedine ako samoplatca a je otázne ktorý gynekolog ťa vezme, lebo môže a nemusí....treba si obvolať gynekológov a povedať že chceš absolvovať tehotenské vyšetrenie ako samoplatca...samozrejme si prines všetky výsledky