Ahojte žienky
Chcela by som sa opytat; či sa tu nájde mamička alebo budúca mamička, ktorá mala tiež dáky tuk na bruchu a išla na 4D - a bolo aj niečo vidieť.
Nakoľko mám kila navyše (som obezna - len prosím žiadne hejty, len sa slušne pýtam) a chcela by som ísť na 4d, aktualne končím 25tt a pohyby pekne vidím aj cítim. Čo chodím k dr, keď mi robí ultrazvuk cez brucho je viditeľné ale nie tak krasne (trošku sa s tým musí zahrať aby videl).
Ďakujem vám krásne 😊
Aby bolo pekne vidno v deň keď Vám budú robiť sono aj deň predtým veľa pite ☺️ bude krajší obraz
@zuzana92521
@yeneffer22
Ďakujem Vám krásne ženy.
Tak aj by bolo vidno i keď bol menší problém ze je hrubšia časť, ale najhoršie bolo ze mala nechcela spolupracovať. Najskôr dávala ruky pred tvar a aj nôžku, dokonca i pupocnu šnúru. Uz ked som sa ako tak potocila tak si tvár schovala do vnútra až pri placentu.
Tak žiaľ nemáme zo zaberu foto. Dr sa snažil naozaj.
@pat_pet nevadi, hlavne ,že je všetko v poriadku, zachvilku bude u vás doma v plnej kráse , tak prajem krásne tehotenstvo a rýchly porod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pat_pet ja som taktiež ako vy mala stres z toho,že či niečo dr uvidí, lebo aj ja mám dosť hrubú brušnú stenu, ale išla som ku Brestanskemu do Hlohovca a všetko krásne bolo vidno, aj sme videli tváričku, takže nebojte, všetko bude pekne vidieť ak je kvalitný ultrazvuk. A vôbec sa nemusíte cítiť horšie za to, že máte nejaké kilá navyše. Ja mám taktiež 🤣. Momentálne som v 14 Tom týždni a aj v tomto tehotenstve plánujem ísť na 4D.