4D ultrazvuk pri hrubšej stene

pat_pet
18. sep 2023

Ahojte žienky
Chcela by som sa opytat; či sa tu nájde mamička alebo budúca mamička, ktorá mala tiež dáky tuk na bruchu a išla na 4D - a bolo aj niečo vidieť.
Nakoľko mám kila navyše (som obezna - len prosím žiadne hejty, len sa slušne pýtam) a chcela by som ísť na 4d, aktualne končím 25tt a pohyby pekne vidím aj cítim. Čo chodím k dr, keď mi robí ultrazvuk cez brucho je viditeľné ale nie tak krasne (trošku sa s tým musí zahrať aby videl).
Ďakujem vám krásne 😊

zuzana92521
18. sep 2023

@pat_pet ja som taktiež ako vy mala stres z toho,že či niečo dr uvidí, lebo aj ja mám dosť hrubú brušnú stenu, ale išla som ku Brestanskemu do Hlohovca a všetko krásne bolo vidno, aj sme videli tváričku, takže nebojte, všetko bude pekne vidieť ak je kvalitný ultrazvuk. A vôbec sa nemusíte cítiť horšie za to, že máte nejaké kilá navyše. Ja mám taktiež 🤣. Momentálne som v 14 Tom týždni a aj v tomto tehotenstve plánujem ísť na 4D.

yeneffer22
18. sep 2023

Aby bolo pekne vidno v deň keď Vám budú robiť sono aj deň predtým veľa pite ☺️ bude krajší obraz

pat_pet
autor
19. sep 2023

@zuzana92521
@yeneffer22
Ďakujem Vám krásne ženy.
Tak aj by bolo vidno i keď bol menší problém ze je hrubšia časť, ale najhoršie bolo ze mala nechcela spolupracovať. Najskôr dávala ruky pred tvar a aj nôžku, dokonca i pupocnu šnúru. Uz ked som sa ako tak potocila tak si tvár schovala do vnútra až pri placentu.
Tak žiaľ nemáme zo zaberu foto. Dr sa snažil naozaj.

zuzana92521
20. sep 2023

@pat_pet nevadi, hlavne ,že je všetko v poriadku, zachvilku bude u vás doma v plnej kráse , tak prajem krásne tehotenstvo a rýchly porod

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre