Dobrý deň, prosím vás tie, ktoré ste boli na 4D utz v Hlohovci, mohli by ste mi prosím povedať ci sa tam dá k pánovi doktorovi nejak dovolať alebo sa k nemu objednať? Ja som z Galanty, môj gyndos mi ho odporučil, ale už týždeň sa mu skúšam dovolať a písala som aj nsma mail co ma na stránke ale neodpisuje a číslo je nedostupne. Ďakujem velmi pekne za vaše odpovede.. Pekný deň prajem
@zuzana92521 nech sa paci http://www.4dultrazvukhc.sk/objednaj.html
@zuzana92521 pozeram... sme v rovnakej skupine Julovky 🤣
@veverickav ved práve odtiaľ som volala na obe čísla a aj na email a nikto nereagoval.. No uvidíme ešte skúsim o 12tej 😉 no super kedy mate termín? Ja 24.jula
@zuzana92521 10.7 🙂
Ja som písala mail 26.2. a odpoveď som dostala 3.3. (Nedela)
@paulinkaa2 ja som písala este minuly týždeň v nedeľu a potom aj v pondelok ale nevadí,ja dnes skmusím ešte o tej dvanástej. A neviete ako je to tamsuper kolko sa tam platí?
@veverickav ja mam svoje narodeniny 16.07. A babo o par dni po mne. No uvidíme mozno pojde na svet v deň mojich narodenín hii
@zuzana92521 za 3D/4D ultrazvuk sa plati 50€..a skusaj tam volat..mozno maju toho vela a nestihaju dvihat telefon..pripadne skus po 15:00..vtedy tam maju uz len tehotne na ultrazvuk a nemaju taky natresk 🙂
@hanka7951 ôk skúsim ďakujem 😉
@zuzana92521 keď tam.pojdes tak choď skôr
Napr dnes sme boli 3 ženy objednané na 5 hodinu
A predomnou bola baba co mala ísť o pol 5 a išla po 5 dovnutra. Takze sme si počkali.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzana92521 ja som sa cez den nedovolala ale hned vecer mi volala seatricka a objednala. Neviem ake mas cislo, ale mne vzdy normalne zvonilo. Najdi si brestansky hlohovec a ma vlastnu stranku, a je tam aj napisane ze od 12 do 13tej treba volat kvoli objednavkam.