4D ultrazvuk - fotky

6. jún 2022

Pekný deň prajem chcela by som poprosiť žienky co mali 4D v 24-25tt ci sa podelia o výsledné foto v komentároch... Termín na 4D mám tak nejako a neviem ci to nie je skoro už keď za to mam vysolit peniaze tak chcem aby to bolo krásne

radanna11
6. jún 2022

Skoro to nieje,tam vidieť krásne už aj v 12tom týždni akurát,že nikto ti nezaručí,že dieťa bude správne otocene.
Ja som bola minuly týždeň mala sa nechcela pretočiť ani keď som sa poprechádzala ani nič nepomohlo.
Na take sono sa však nechodí koli fotkám ale koli tomu,že sa presne určia pripadne choroby,defekty a podobne.
Tvojmu dieťaťu je jedno či ty ideš vysolit peniaze a neotoci sa len preto správnym smerom a možno aj otočí to je nevyspytateľné ale nezaručí ti to nič či tam pôjdeš v 30tyzdni či v 20tom.
Dôležitý je výsledok či je vsetko ok nie krásna fotka.

mirka7890
6. jún 2022

Ja som bola na troch takych a nemam ani jedmu fotku a ano vysolila som za to peniaze aby som vedela, ze maly je ok

autor
6. jún 2022

@radanna11
@mirka7890
Ja som sa pýtala na niečo iné.. Nie každý ide na 4D len kvôli tomu, ja mám napríklad všetky testy či je dieťatko zdravé v poriadku vrátane tých za ktoré sa pekne pre vlastnú spokojnosť a na 4D ideme už len kvôli fotke. 4D neslúži iba na to... Ak sa nemýlim reklami na 4D nie sú iba o tom či je dieťa v poriadku alebo nie.. Ale aj o tom aby rodiča spoznali svoje dieťatko už pred pôrodom a kto má na vyše peniaze a je nedočkavy prečo nie?

autor
6. jún 2022

Za ktoré sa pekne priplati * tam malo byt.

judit47
6. jún 2022

Mylis sa 4D ultrazvuk ma preverit vsetky vyvijove vady-ktore nie neukazu ani nifta ani trisomy ani amniocenteza.

To ze bude mat jednu nozku kratsiu/dlhsiu alebo razstep pery uvidi dr prave na 4D.

My mame krasne fotky a dokonca video s bijucim srdieckom.

radanna11
6. jún 2022

Píšeš sprostosti aj ja som išla na to sono aj teraz aj pred ôsmimi rokmi aj keď všetky testy vyšli v poriadku ale vnútorne orgány a presne čo baby spomínali vyššie skontroluje práve len tento ultrazvuk ja som ani nikdy nepočula že sa robí koli fotkám 🙈🙈🙈tie sú taký doplnok toho

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jún 2022

2D, 3D a 4D ultrazvuk – aké sú rozdiely medzi nimi?
V súčastnosti už majú budúce mamičky možnosť pozrieť si bábätko na rôznych druhoch ultrazvukov. Poznáme klasické 2D, ale aj 3D a 4D ultrazvuky.

Prenatálny ultrazvuk sa robí 2D formou a z lekárskeho hľadiska je smerodatným pre všetky potrebné údaje, ktoré má lekár zistiť o plode.

3D a 4D ultrazvuky slúžia viacmenej pre potešenie mamičiek. Tie zároveň nie sú bezplatné a plánované a mamičky si musia za ne priplatiť. Pri 3D ultrazvuku je vidno plod v 3D zobrazení, pri 4D ultrazvuku vidieť navyše aj pohyb bábätka v reálnom čase.

Takéto ultrazvuky je lepšie robiť až po 18. týždní, aby bolo bábätko dostatočne veľké a aby ste z toho mali dostatočný zážitok. Záznam z neho vám môže lekár poskytnúť na CD, aby ste mali na svojho drobčeka pamiatku, ako vyzeral ešte v brušku.

autor
6. jún 2022

Nemám čo k tomu viac dodať... Moja otázka znela úplne inak ako to k čomu ste odpovedali vy 🙂 bohužiaľ tu to tak chodí..
Ako dobre by nám tu bolo keby každá odpovedala iba na to, na čo má odpoveď samozrejme ak je odpoveď ku otázke a nie len niečo vytrhnuté z toho celého... Chcela som iba vidieť fotky z ultrazvukov žien ktoré to majú za sebou nič viac. Nepýtala som sa na čo slúži aký ultrazvuk... Nevidím na tom nič zlé keď žena chce dokonalu fotku svojho dieťaťa ešte pred jeho narodenim.

squ1rrel
7. jún 2022

Ja s tebou suhlasim 😃 na 3d a 4d sono sa chodi kvoli zazitku a fotke/videu. Kocky hore si mylia 3/4d sono s morfologickym sonom v 20tt. radsej si vygoogli 3d ultrasound 24 weeks pregnant.

lucylliana
7. jún 2022

Ja som bola na 4D v 23tt nie som si už istá presne lebo to bolo pred dvoma rokmi a sla dom tam na 3x než ho konečne vedeli odfotiť a nahrať

veronika946
16. jún 2022

Máš pravdu, na zistenie vád sa chodí na morfologický ultrazvuk, to fakt nie je to isté ako ísť na 4D. Samozrejme aj na morfologickom ti urobia fotku, moja sa nechcela otočiť ani za nič, mám ju len tak z profilu viac-menej a ani nevzali odo mňa peniaze… a zostalo jej to až do konca, x-krát a fakt dlho sa pokúšali ju odfotiť a vkuse mala ruku pri tvári 🙈 ale čo sa týka čŕt a tak, tak už naozaj vyzerá ako bábätko 🙂

lienka_9
25. jún 2022

Foto zo 16.6. (24tt) ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre