Ahojte, prosím viete mi poradiť kde by sa na Orave dal absolvovať 3D ultrazvuk, resp. ktorý doktor robí ultrazvuk aj iným tehuľkám, nie iba svojim pacientkam? 🙂
@dzulik_ aha, no chapem.. ale Grochal robi aj v 30tt, tak to mozes radsej k nemu, ako u svojej dr.. 🙂 alebo sa ho spytat, ci to moc vadi, ze si uz 23tt.. on si sam vybavuje telefonaty, takze to mozno stoji za to, ale nikdy som sa nedovolala a vzdy zavolal naspat.. 🙂 ved co ine zisti teraz, ako v 20 tt? Akurat, ze by mozno bolo neskoro na nejake rozhodovania, ak by mal zle spravy alebo co.. podla mna teda.. :(
@dzulik_ no tak asi si to oravacky necitaju 🙂 neverim, ze nikto nema skusenosti, len si to asi nevsimli.. ano, bola som s muzom, musel nas odviezt a pindal, ale spojili sme to s dovolenkou v Oscadnici, tak sa potom trosku ukludnil. bolo to super, za 20 minut sme boli vybaveni, vobec sme necakali, dosli sme o dost skor a hned nas vzali, vsetko pozrel, vysvetlil, a kedze si krpec schovaval dost tvar a mal furt ruku pred nou, tak nam nezauctoval ani fotku ani usb kluc, a pritom su to pekne obrazky, a s fotkou sa vyhral, vyretusoval, fakt je krasna 🙂 ale mne slo hlavne o to, ze potvrdil, ze je uplne zdravy, vsetko v poriadku, vsetky organy ako maju byt 🙂 aj muz bol potom spokojny 🙂 a velmi fajn prostredie, male, ale ciste a prijemne 🙂
@shades3 mne sa to tiež nezdá, že by nik nemal skúsenosti 😝 vy ste to mali ozaj ďaleko, ale ak to za to stojí, tak prečo nie, tiež by som šla tam, keby som sa skôr rozhodla, len ležala som aj v nemocke atď... 😉 ja sa hlavne teším na to, čo povie muž, chcel ísť so mnou aj na normálny 2D ultrazvuk, ale u nás to doktorka neumožňuje 😕
Ja som u Grochala bola v 26tt a zistil diagnozu kt mojmu unikla a po porode sa potvrdila. Urcite chod ku Grochalovi on je kapacita
@shades3 ono to veľa spraví pozitívne myslieť, nič si nepripúšťať, ale keď je možnosť tak treba skontrolovať či je všetko OK.. tiež som povedala, že pri druhom už nechcem stresovať, že sa hneď objednám ku Grochalovi a budem aspoň kľudne spávať 🙂
@denisekkk áno ja idem k Dr. Tholtovi, počula som naňho len dobré recenzie, veľa ženám pomohol, tak snáď bude mať aj pre nás len dobré správy 😉
@sonulka8
@denisekkk
@shades3
Baby ďakujem za skúsenosti ❤ v nedeľu sme boli u Dr. Tholta, skvelý prístup, všetko nám ukázal, vysvetlil, pomeral a záver - čakáme zdravú dcérku 😍 tak dúfam, že sa nemýlil a bude všetko fajn 😉 tiež sme dostali dvd s celým záznamom z ultrazvuku cca 57 minút a asi 6 fotiek 🙂
@shades3 snáď nie, veď dr vie aké atb predpísať tehuľkám 🙂 inak toho, že ochoriem som sa bála aj ja, ale odkedy som tehu, tak ma akosi všetko obchádza, klop klop klop 😉 manžel mal chrípku a ani som od neho neochorela 🙂
my máme termín 23. júla, ale na tom 3D nám povedal, že je o týždeň menšia, tak kľudne vraj môžem rodiť aj neskôr 😝 ale tiež by som bola radšej, aby som sa nemusela dlho trápiť s bruškom, lebo už teraz sa cítim dosť nepohodlne 😀
@dzulik_ ani nehovor, ja mam v priebehu 2 mesiacov uz 2x atb, ma ide picnut, a som ako zbity pes. A prave tu su lekari taki fuseri, sa ma pytali, ze co mi maju predpisat...! Ti zavidim, ze ta to obchadza! Nam zas povedali, ze o 3-4 dni vacsi, tak by fakt mohol prist skor. Ja uz teraz vyzeram, ako by ma malo rozdrapit 😂😂😂
@shades3 čože to fakt? To je sila 😨 no mňa by asi trafilo, ja napr ešte kým sme sa snažili o bejby keď som bola chorá, vždy som pre istotu povedala, že pracujeme na drobcovi, vždy mi predpísali Zinnat, tieto atb môžu aj tehotné...
No zas sa hovorí,, že chlapci zvyknú byť väčší, uvidíš časom 🙂 ja mám pocit, ako by sa mi mala potrhať koža na bruchu, tak sa už napína, stále len natieram a natieram, akosi teraz začalo rýchlo rásť 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na Orave neviem, my sme z BA a trepali sme sa do Martina za Mudr Grochalom - kapacita najvacsia, sukromnik, berie hocikoho, len sa musis jasne, ze objednat, cena 70 EUR (morfo ultrazvuk v 3D respektive 4D) plus 5 eciek za fotku a 10 eur za napalenie na usb. Ak ti ide len o 3D obrazky, urcite nieco najdes blizsie, ak ti ide o skutocnu kapacitu na vysetrenie babatka, tak radim ist za nim aj dalej. drziim palce