Ahojte babule. Som 25 5tt. Od prveho momentu ako som sa dozvedela,ze som tehotna som sa tesila na prve pohyby a kopance. Vsade citam kto mal akeho futbalisku v brusku. Ja mam iba take jemnulinke pohyby. Niekedy si musim dokonca lahnut aby som nieco citila. Mate s tym niektora skusenost. Bolo potom vsetko ok? Dakujem za odpovede.
@janynyna 😂 keď ťa v poslednom mesiaci dokope do žlčníka budeš tak rada spomínať na jemné pohyby
@janynyna prvorodičky cítia pohyby neskôr. Ja som cítila najskôr také jemné bublinky, potom také akoby vlnky a potom kopance a presne ako píše @kahanikova riadne kopance alebo zapretie nožičky o žlčník, rebrá 😀
@maryah tie boleli neskutočne a hlavne keď ma to v noci budili. I keď ja ako prvorodička som citila pohyby fakt zavčasu aj to bolo vidno už v 16.tt
Pri prvej dcerke som citila pohyby len parkrat a aj to uplne slabucke, ani som nevedela, ci je to ona, alebo mi gruli v bruchu. Druha kopala ako diva a ostalo jek to dodnes. Je to zive striebro a starsia ostala taka pokojna, ako bola v bruchu, doteraz. One su zdrave 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď som čakala prvého syna tak som pohyby začala cítiť až v 24.týždni a tiež najskôr len také jemné no po tom sa to stupňovalo takže neboj. Hlavné je, že ich cítiš...