Ahojte chcem sa spýtať ja už som vážne s toho na nervy vážne tie pohyby necítim..mala by som ci?
21tt je už u Prvorodicky taka dosť dlhá doba. Tt..
Ani sa s bábätkom nerozprávam malo kedy ma zo vplyv? Vy ste sa vždy bábätku prihovárali? A keď mam ďalší termín v pištoľ ako kontrola musím sesteickeniznamit že neoridem ahoj v pondelok mam totiž cestu do ts žeby som prišla až vtedy.. Chodím do ts k doktorke kolejakovej
@vojtasova ja sa tiez nerozpravam s malou, to som uz 35tt :D hovorim si, ved ma aj tak cely den musi pocuvat chuda :D
zalezi aj od typu postavy chudsie baby citia skor plnsie neskor. Ja som zacala citit 21tt a mozno by som si to neuvedomila ale lezala som v nemocnici tak som mala casu na sustredenie dost .
Cakam dvojicky, som 21+1 a pohyby citim len veeeeeeeelmi minimalne.
Pred tyzdnom som v podstate este necitila. Takze pohoda.
Zavisi od ulozenia placenty a dietata.
Moja kľud ja som začala cítiť pohyby až okolo 26ttmozno aj neskor ak chceš byť kludnejsia kup si Angel sound a počúvaj srdiecko
@vojtasova pardon 23az 24tt preklep
Pohyby kazda cíti inak a v iný týždeň. No co sa týka kontroly musíš dat vedieť, že prídeš iný deň resp sa opýtať ci môžeš to zmeniť.
mozes mat placentu vpredu, mozno pohyby este anineidentifikujes, v tomto obdobi to este nie su kopance, len take "motyle v bruchu" - myslim, ze ako prvorodicka som v tom case tiez este necitila.
Ja ako prvorodička som vôbec necítila pohyby.. začala som cítiť až v 8 mesiaci..mala som kadejaké myšlienky, či je všetko ok..a bolo.. doktori mi tvrdili že je lenivé..a mali pravdu.. teraz ma 8 rokov a je strašne lenivé a dobručke dieťa..som na neho hrdá, lebo sním nemajú nikdy problém, ani v škôlke ani v škole.. poklopem... takže sa netreba báť ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja som zajtra 23tt, prvorodicka a mam placentu vpredu. Tiež necitim ziadne kopanceky ale sem tam uz mam nejake tukance aj to len raz za den alebo ze sa mi trochu hybe brucho lenze je to strašne slabé. Citim to tak asi len tyzden. Mam odposluch srdiecka a pocuvam maleho kazdy den 🙂 a viem ze sa hybe lebo ked mam odposluch na jednom mieste chvíľočku položený tak srdiecko zmizne a do sekundy ho znova pocut. Tak si hovorím ze by to malo byt ok. Inak tirz som z toho vystresovana ale asi to takto fakt ma byt. Kup si ten odposluch.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som zacala citit az okolo 24tt ..prvorodicka a inak som mala angelsound a pocuvala som srdiecko.