Ahojte baby ste niektorá v 2 trimestri stále precitlivena je to ok? Ja som strašne poslednú dobu cítim sa horšie v 2 trimestri ako v prvom lebo teraz som viac citlivá bojazliva viac som v strese všetko ma rozhodí rozplače všetko mi je ľúto do toho tie hnusne bolesti v podbrušku bokov chrbta skratka cítim sa teraz strašne prvý trimester bol v pohode aj viac energie som mala.. ešte nemám ani bruško a už sa mi zle spi aj nočné mory mam niekedy ráno keď vstanem tak mam pocit ako keby mi do celého brucha niekto kopol a tie strašné bolesti chrbta/krížov prepáčte že takto píšem nemám sa komu zdôveriť môj priateľ ma nechápe vôbec.. aj vy sa takto cítite ? 🙄
je to zvlastne, lebo vacsinou ten 2. trimester byva uplne v pohodke, skus sa porozpravat s lekarkou o svojich problemoch, snaz sa robit veci, ktore ti pomahaju a davaju ta do pohody (vana, sprcha, dobra kniha, oblubene jedlo, trav cas s ludmi, ktori ta povzbudia), mozu za tym byt hormony, ale aj celkova psychicka nepohoda vyplyvajuca trebars z obav o dieta, z buducnosti, co vztah s partnerom je ok? no mal byt ta vypocut a podporit, ale chlapi si nie velmi dokazu predstavit co sa so zenami deje v tehotenstve...
Co sa tyka tehotenskej precitlivelosti, tak aj u mna bola najcitelnejsia v druhom trimestri a aj s tymi snami to najviac bolo vtedy. U mna bol naozaj dobry a v pohode iba 7. mesiac, vtedy som porobila vsetky pripravy na babatko, inak stale nieco. Ziadne zavazne problemy a komplikacie, ale stale nejaka nepohoda.
Ahojte baby som v 20tt a je možné že ešte nemusím cítiť pohyby? Mám to tak že jeden deň cítim a dva dni nič je to v pohode? už som skúšala aj studenú vodu aj čokoládu a nič veľmi sa bojím už som došla o tri a jedno v 19tt tehotenstva😭😭 Ďakujem ♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pred tým si nemávala depresiu.. akože ja nemám skúsenosti a tehotenstvým.. ale s depresiou áno.