2 dni som necítila pohyby v 24. týždni. Je to ok?

majkabr
2. sep 2013

Stalo sa Vám žťe ste necítili pohyby dieťatka aj dva dni??? som v 24 tt

pragmaticka
2. sep 2013

@majkabr nie, citim malu kazdy den a pravidelne. Niekedy si myslim ze az vela. RAno sa mi zvykne ozyvat v posteli ked sa prehadzujem, tak ma tiez dva - trikrat kopne, potom doobeda ked sa zvyknem trosku natiahnut a vecer ked si lahnem do postele tiez. Je ale pravda ze ak som vkuse v pohybe citim ju malicko az vobec. Tak mozno je to u teba tym! skus si dat sladke (cokoladu) a lahni si na chrbat, natiahni nohy a pockaj 10-20min. to by malo zabrat - aspon u mna to zaberie vzdy. 😉

mata1001
2. sep 2013

podla mna to ok nie je,co najskor navstiv svojho lekara,aby si nieco nezanedbala.budes kludnejsia.necakaj do najblizsej poradne ale chod este dnes...

minnie55
2. sep 2013

Normalne to urcite nie je. Sup sup za svojim gynekologom.

kveta
2. sep 2013

Ked som necitila pohyby dve hodiny, bola som uz na pohotovosti.

matysek1812
2. sep 2013

odporucam hned k lekarovi, ak nestihnes svojho gynekologa, tak hned na pohotovost, aj mne sa to stalo,a nechali si ma preistutu na pozorovanie , vsetko dobre pa

majuska1308
2. sep 2013

aj mne sa to stalo a hned si ma nechali v nemocnici je lepsie to ist dat skontrolovať 🙂

brisilda
2. sep 2013

@majkabr skus si "postuchat" brusko ....ja som mala tiez spacchtosa ale minimalne raz denne som ho musela stuchnut aby som bola pokojna .....ak nezaberie "stuchnutie" tak navstiv odbornika a vyziadaj si sono no v ziadnom pripade NECAKAJ !!!

januliku
2. sep 2013

Dva dni ? Joooj, to je dlho. Rychlo do nemocnice na pohotovost. Drzim palce, nech je vsetko ok.

mishka0508
2. sep 2013

Dva dni je pridlho. Uz by som bola u lekara. Istota je gulomet. V tehotensstve nikdy nevies. Radsej ist 1000x a zbytocne ako rast neist a bude neskoro.

emmilly
2. sep 2013

2 dni je pridlho. urcite chod k lekarovi, dufazm ze bude vsetko ok.

dejka77
2. sep 2013

Nestalo. Treba ist hned k lekarovi, to nie je v poriadku.

michaela80
2. sep 2013

Ja som aj v noci zbuntosila lekarov nech skontroluju malu ale to som bola 12 tt v nemocnici.... ja by som bola na tvojom mieste mozno po 2-3 hodkach uz na pohotovosti.... na co cakas?

livocka21
3. sep 2013

den je dlho...nieto dva....utekaj okamzite!

miska2603
18. sep 2013

moj drobcek je lenivy a to ze sa den neozve je u neho normalne. pre pokoj v dusi som si kupila angelsound- odposluch srdiecka. vzdy ked sa bojim, vypocujem si jeho silne srdiecko hned som pokojnejsia.. potom sa zase ohlasi. len sa mu musi chciet.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre