Ahoj baby chcem sa spýtať dlhšie ma trápi keď sa každé ráno zobudil a vyfukam si nos tak krv mam na papieri doktorka mi kázala dat masti ku žiaľ nejako mi nepomáha. Dnes som mala ako zrazeninu co som vyfukala s nosa. Som tehotná mam 18 týždeň. Nikdy som to nemala preto sa vás pýtam ci ste mali niečo podobné? Zajtra idem na nosné a krčné
Tehotné mávajú často suchu sliznicu v nose a aj opuch a ťažko sa im dýcha. Treba ďalej dávať masticku, pripadne aliamare, čo je morská voda s kyselinou hyaluronovou alebo nejakú inú morskú vodu a zvlhcovat ten nos
@nesssa23 na toto je dobra masticka rhinopanteina alebo tak nejak sa vola. Inak v tehotenstve vela zenam tecie krv z nosa, je to bezne.
Tie krvné zrazeniny som mávala aj ja. Po pôrode to prejde. Dovtedy sa riad tým čo píšu vyššie žienky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nesssa23 ahoj mne pravidelne tiekla krv z nosa ako tehotnej a pred tym naposledy asi v detstve, a po porode tiez nic. Samozrejme som sa nato pytala doktorky a povedala, ze je to normalne vraj. A to mne tieklo prudom 🙂