18 tt a každé ráno krv z nosa

nesssa23
12. dec 2019

Ahoj baby chcem sa spýtať dlhšie ma trápi keď sa každé ráno zobudil a vyfukam si nos tak krv mam na papieri doktorka mi kázala dat masti ku žiaľ nejako mi nepomáha. Dnes som mala ako zrazeninu co som vyfukala s nosa. Som tehotná mam 18 týždeň. Nikdy som to nemala preto sa vás pýtam ci ste mali niečo podobné? Zajtra idem na nosné a krčné

misica16
12. dec 2019

@nesssa23 ahoj mne pravidelne tiekla krv z nosa ako tehotnej a pred tym naposledy asi v detstve, a po porode tiez nic. Samozrejme som sa nato pytala doktorky a povedala, ze je to normalne vraj. A to mne tieklo prudom 🙂

som_ponorka
12. dec 2019

Tehotné mávajú často suchu sliznicu v nose a aj opuch a ťažko sa im dýcha. Treba ďalej dávať masticku, pripadne aliamare, čo je morská voda s kyselinou hyaluronovou alebo nejakú inú morskú vodu a zvlhcovat ten nos

simsalabim
12. dec 2019

@nesssa23 na toto je dobra masticka rhinopanteina alebo tak nejak sa vola. Inak v tehotenstve vela zenam tecie krv z nosa, je to bezne.

martina1201
12. dec 2019

Tie krvné zrazeniny som mávala aj ja. Po pôrode to prejde. Dovtedy sa riad tým čo píšu vyššie žienky.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kataka10
12. dec 2019

@nesssa23 tiez to mam, ale neriesim to, kedze ma to nijak neobmedzuje. My tehotne sme jednoducho viac prekrvene. To prejde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre