Zdrawiiim,, som v 15 tt ,, dnes som bola na gyne- na poradni,,, a doktor mi powedal ze drobec ma 16 cm,,je to v pohode,? lebo čitala som že zvyčajne sa v 15 tt pohybuje dlzka okolo 10-12 cm ,,, inač doteraz som brala duphaston,, a mam ho dobrať, a mam začať brať magnerot ,,, nieje skoro ešte na magnerot? a koľko tabliet mam vlastne brať aby som malemu neubližila,, , Inač stale fičim na Babyvit :D,ma niekto podobnu skusenosť,,, Ďakujem kočky :DDD
@horalka23 nepovedal ti dlzku aj s nozickami? Moj mal v 15tt 10cm(CRL od hlavicky po zadocek) plus tusim 4cm nozicky
kto wie ,, možno to odmeral aj s nožkami,, lebo mi zapisoval do tej knižočky ,, plus bral krv,, tak zrejme mi powedal celkovu dlzku drobceka :D
@willy_wonka
KOčky a brali ste aj to magnezium,?,, neni skoro aby som ho už začala brať od 15tt?????
@horalka23 ja som v15tt uz brala raz denne sumive, dnes beriem 2x1 tabketky:/
@willy_wonka
a ted si v ktorom tyzdni? a ake berieš? ,, ja fičim na magnerote
@horalka23 27+ nejake drobne :D beriem magnezim lactici, to mam od llekara nakazane🙂
@willy_wonka
mne sa zda skoro že už mam brat tie tablety :/
@horalka23 pokial nemas problemy,teda bolesti,pichania,krce, tvrdnutie bruska,tak neber....
@willy_wonka
newiem či doktor mal pocit ze mi tvrdne abo co ,, ah newiem,, asi zajtra zavolam sestričke
@horalka23 prosim ta tie vitaminy babyvit ako si ich uzivala ked su take velke ?? 😁😁 mam ich tiez ale ta velkost to je brutal ci si ich žula ci prehltala
@janusfrncova uz si to poriadne nepamätám ale asi som riadne celu prehltla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no, moj drobec mal v 15tt+3- 11,2 cm, tak sa mi to zdá naozaj veľa 🙂🙂