Ahojte. Asi len potrebujem vypočuť. Cakam tretie dieťatko. Prvé dve tehotenstva boli veľmi náročné. Som tehotna v 15tt. Doteraz ma sem-tam bolelo brucho, kríze, inak nič. Dnes som mala hrozný sen, a teraz ráno ako keby ma nebolelo ani brucho ani kríze. Neviem, možno si to nahovaram. Včera som bola na odbery, vyšli asi v poriadku keďže mi sestricka nevolala. K lekárke mám ísť o týždeň. Mám pocit že ten týždeň bude ako rok. Ako bolo vám keď ste boli tehotné? Úplne mám nejakú depresivnu náladu, či je všetko v poriadku a je mi nanic 😞😨
nestresuj sa, ja mám od začiatku príznaky ako na hojdačke... dva-tri dni som bola unavená, jedla som všetko, čo mi prišlo pod ruku, mala som žalúdok ako na vode, bolelo ma brucho, bola som nafúknutá.. no a zrazu prišli ďalšie tri dni a počas nich som sa cítila ako znovuzdrodená.. žiadne bolesti, žiadna únava.. teraz som v 17tt a mám to isté.. sú dni, kedy sa ledva držím na nohách, včera by som zaspala aj o siedmej večer.. a v sobotu som ťahala s návštevou do pol jednej rána.. minulý týždeň v stredu som ma príšerne boleli kríže, bola som nafúknutá, cítila som úplné nepohodlie a na druhý deň vôbec nič.. zlepšenie o 180 stupňov
Prečo by ta malo bolieť brucho a kríze? Veď práveže v tomto týždni sa zvykne to "ustalit" a ženy sa začnú cítiť fajn, hcg sa už rapídne nezvyšuje, môže byt aj viac energie.
Tehotenske príznaky sa menia, mne bolo zle do 14 tt a potom z dňa na deň vserko zmizlo.
Na sny vôbec sa nestresuj, sú to len sny. A užívaj si, že sa cítiš dobre.
@jaskolka ja som v 17tt a každý deň ma bolí brucho a občas aj kríže.. som však prvorodička a doktor povedal, že je to normálne.. že v tomto období dieťa rastie najrýchlejšie a maternica sa niekoľkonásobne zväčšuje, naťahujú sa svaly, sú tlaky na chrbát... odporučil mi pravidelne brať magnézium
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
zrovna pri treťom tehu som sa v 15 tt dozvedela že som tehotná...takže asi tak som sa mala...🙂
je spln, takže môže aj s tým suvisieť tvoja nálada...