Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste sa niektorá stretla s niečim takým : od začiatku tehu som mala príznaky len nadmernú únavu a veľké bolesti v prsiach, no dnes mi začal 10tt a ja už 2 dni nemôžem zjesť nič čo obsahuje mlieko, najprv som zvracala zo syrovej omáčky s cestovinou , neskor z mliečnej ryže a teraz už aj z čistého mlieka. Doteraz som nemala žalúdočné problémy, až posledné dva dni. Je to normálne, že až v 10tt sa pridali aj tieto príznaky ? A je to možné, že len na mliečne výrobky ? Je to moje 1 tehu tak ďakujem za každú odpoveď. Pekný deň 🙂 .
Ahoj..ja som mala presne tento problem..nevolno mi bolo stale,ale original vracanie len po mliecnom..najprv ma to nenapadlo,ale ked som raz rano vypila pohar mlieka a do minuty zo mna vyletelo "dvojnasobne" mnozstvo,bolo mi jasne,ze s mliekom som skoncila..zle mi bolo dost aj bez vracania..takze cele tehu jedine mliecne co som mohla boli syry,aj to len tvrde..takze som ficala na soji a Ca tabletkach pre istotu..je prqvda,ze ku konfu uz to bolo trocha lepsie,mohla som si naliat trosku mlieka do kavy🙂 ale dnom porodu to cele preslo🙂 len vydrzat🙂 drzim palceky nech je toto jediny tehu problem
@slonicatko26 ahojcek 🙂 ja som v 11tt...zle mi byva od 5tt kedy ma tyzden iba naduvalo na vracanie a od 7tt vyvraciam vsetko, aj vodu, piskoty, mojmu zaludku to je jedno...nehovoriac o ostatnych tehu priznakoch...tym som chcela povedat, ze mozes byt rada, ze vracias iba mliecne vyrobky a nie vsetko ako ja a myslim si, ze aj ine tehulky...drzim palce, aby ta to cim skor preslo 😉
@slonicatko26 ahoj, ja som do 11tt tiez vsetko v poho,ziadne tehu priznaku,len nalady a potom zrazu nizky tlak a zacala som i zvracat. Zatial som neidentifikovala z coho,je to rozne - polievka, hrozno, kukurica, rajciny, ba i zubna pasta al cista voda...vraj by to malo prejst do 20tt pripadne,ked zacnu pohyby...tak dufam 🙂
ďakujem Vám za info, som už pokojnejšia, momentálne sa vyhýbam mlieku, smotane, celkovo mliečnym výrobkom, snáď to zlé trávenie prejde čím skôr 🙂 a už aj tie hnusné bolesti pŕs by mohli prejsť, pretože už vyše mesiaca som sa nevyspala na bruchu a bolí to masakrálne už aj pri chôdzi 😒
@slonicatko26 tiez som sa vyse mesiaca nevyspala, ale ani na boku na chrbte nijako, pretoze mi je nonstop zle a do toho kyselina, prsia ani nehovorim, hlavne ked si mam dat podprdu, takze viem ake to je...rano sa zobudis unavena 😒 ja ani nikam nemozem chodit, ale snad to v tretom trime prejde 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@slonicatko26 ahoj.mliecne vyrobky su celkovo tazko stravitelne a v tehu o to viac. ja som vzdy milivala vsetky tieto veci a odkedy som tehu nemozem nic len sem tam si dam trosku aidamu,cotage alebo taveny syr ale ciste mlieko mi robi zle a takisto jogurty. takze je to ok, tehulkam sa vsetko meni a co jednej chuti, ina nemoze ani vidiet😉